Petrovo: Najbolji osnovci na prijemu кod načelniкa opštine

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković danas je na svečanom prijemu uputio čestitke i uručio poklone učenicima generacije OŠ „Vuk Кaradžić“ Petrovo i „Sveti Sava“ Кakmuž, Anji Baji i Кatarini Vuković.

Anja je dobitnica i diplome „Vuk Кaradžić“ dok je Кatarini ovo priznanje „izmaklo“ zbog jedne četvorke u sedmom razredu. Skupa sa mladim damama načelnik Petković ugostio je i Nikolu Popadića, koji je kao i Anja, dobitnik diplome „Vuk Кaradžić“.

„Ovi mladi ljudi su ponos naše opštine, zaslužuju sve pohvale i vjerujem da će i u nastavku školovanja biti uspješni i za primjer generacijama koje dolaze. Od srca im želim puno zdravlja i sreće, uspjeh kako u školovanju tako i na svim životnim poljima, a nadam se da će, gdje god ih životne staze odvedu, uvijek biti vezani za svoju opštinu“, rekao je Petković.

Bilbord zahvalnosti

Anja, Кatarina i Nikola već su odlučili kojom stazom kreću od septembra. Naime, Anja je upisala Gimnaziju a Кatarina Medicinsku školu u Doboju, dok će Nikola obrazovanje nastaviti u oblasti elektroračunarstva u školi u Sloveniji.

Izvor: Media Centar Petrovo

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.