Pravila korišćenja


Portal GraniceDoboja.info prikazuje sadržaje partnerskih medija, sadržaje naših čitalaca i vlastite sadržaje. Svi objavljeni sadržaji na portalu su sa potpisom izvora i/ili autora. Za sadržaje na našem portalu koji su preuzeti sa drugih portala, mi ne snosimo odgovornost, kao ni za sadržaje naših čitalaca, čije tekstovi i poruke u komentaru odražavaju stavove njihovih autora, a nikako stavove portala GraniceDoboja.info. Zadržavamo pravo da uklonimo neprimjerene komentare, bez objašnjenja.

 

Svi sadržaji na portalu se koristite na vlastitu odgovornost i mi se ne smatramo odgovornim, za štetu nastalu korišćenjem. Korisnici portala prihvataju mogućnost da sadržaji portala mogu biti u suprotnosti sa njihovim načelima. Komentari čitalaca nikako ne smiju da sadrže vjerske, nacionalne, rasne i polne netrpeljivosti, psovke, uvrede, isticanje mržnje, lažno predstavljanje, slanje sadržaja koji krše domaće i međunarodne zakone. Ukoliko sadržaj portala vrijeđa/krši nečija autorska prava i sadrži netačne navode, molimo Vas da nas odmah kontaktirate. Sporni sadržaj ćemo razmotriti i odmah ukloniti, ukoliko ustanovimo istinitost žalbe.

 

Zadržavamo pravo da otkrijemo podatke o korisniku, samo u slučaju žalbe ili zakonske obaveze. Takođe, zadržavamo pravo na izmjenu i dopunu pravila korišćenja.

 

Preuzimanje naših autorskih sadržaja sa portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora GraniceDoboja.info i linka prema članku sa koje je sadržaj preuzet.