„Željeznice RS“ raspisuju konkurs za prijem 62 „STRANAČKA😏“ radnika

U narednom tekstu prenosimo saopštenje koje nikada nije javno izneseno, nego isključivo prenosimo kako mi vidimo prijem radnika na ŽRS. Sve boldovano je mašta, mada će nekima djelovati kao zbilja. 😄

Preduzeće “Željeznice Republike Srpske” (ŽRS) raspisaće dva javna poziva za prijem 62 radnika iz moje partije i koalicionih partija i to na izvršnim poslovima, izjavio je direktor.

Pozivi su raspisani uz saglasnost i odobrenje Svjetske banke i moje partije jer se bliže izbori, a direktor je još pojasnio da se prvi oglas odnosi za prijem pet radnika koji su se posebno istakli u svom mjesnom odboru i to na mjesta manevrista i manevrista-skretničar, mašinovoća i inženjer elektrotehnike, a drugi oglas je za 57 mjesta deficitarnih zanimanja na tehničkim poslovima u izvršnoj službi, predviđenih za aktiviste moje partije i koalicionih partija u odnosu 6:2.


Povezano: ŽRS Doboj: SULUDO PRAVILO da se na konkursu traži ljekarsko uvjerenje


On je na konferenciji za novinare pojasnio da se to odnosi na prijem 26 radnika u Doboju, 16 u Banjoj Luci, 11 u Prijedoru i četiri u Novom Gradu.

Direktor je istakao da će proces prijema radnika biti kao i do sada, na način da u mojoj partiji sve odlučuju, tehničko-tehnološki opravdan i vezan za izvršenje novih ugovorenih poslova, i to novo utovarno mjesto Prijedor ka Srbiji, potencijalni prevoz za Sloveniju i prevoz koji se očekuje na koridoru 5C od Šamca prema luci Ploče.

Prema njegovim riječima, sredstva sa prijem novih radnih mjesta obezbijeđena su iz tekućih prihoda preduzeća, a više iz kredita, a radnicima se nude redovna primanja i mogućnost stručnog usavršavanja, kao i napredovanja uz veći angažman u svom mjesnom odboru.


Za navedeni tekst, ne vjerujemo da neko može i pomisliti kako je istinit. 🤔🤗😏

Izvor: Satira😀/GraniceDoboja.info


Više satira članaka OVDJE


Neki od članaka u kategoriji SATIRA:


GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.