Doboj: Prijetio majstoru vrelom metalnom kutlačom zbog neurađenog posla

Napast Tihomir (32) iz Miljkovca kod Doboja osumnjičen je da je vrelom kutlačom prijetio majstoru zbog nesuglasica u vezi sa izvođenjem građevinskih radova u kući, potvrđeno je „Granicama“.

Saznajemo da je Napast angažovao majstora za izgradnju pregradnog zida za odvanjanje dijela svoje dnevne sobe od dijela sobe bivše supruge, ali da ih ovaj nije obavio iako je dobio novac.

Naime, majstor je isti posao trebao uraditi za jedan dan, za šta je avansno dobio 400 KM i sav materijal.

Tihomir nije bio prisutan sve do večeri, a kada je došao, imao je šta i da vidi, pijanog majstora koji spava, a pored njega prazna gajba piva, 19 praznih flaša razbacanih po sobi, jedna flaša u ruci i 20 ugrađenih cigli na pregradnom zidu, kao i kotlić koji se krčkao. Majstor je veći dio materijala utopio za pivo i sastojke za kotlić, a na svaku ugrađenu ciglu, popio po jednu pivu!

-Kada je to vidio, Napast je probudio majstora i tražio od njega da mu vrati novac i materijal, što je ovaj odbio, nakon čega je došlo do incidenta, kada je majstoru prijećeno sa vrelom kutlačom iz kotlića – kaže izvor blizak istrazi.

https://granicedoboja.info/marketing/

Protiv Napast Tihomira nadležnom dobojskom sudu biće podnesen zahtjev za pokretanje postupka zbog prekršaja o naglom buđenju pijanog čovjeka, prekršaja o prijetnjama vrelim predmetima i prekršaja o narušavanju javnog reda i mira. Za sve ovo previđena je kazna zatvora do 8 godina ili uslovna kazna uz doživotno snabdijevanje pivom oštoćene osobe.

-Nadležnoj policijskoj stanici oštećeni je prijavio da mu je Napast Tihomir naglo prekinuo lijep san i da mu je prijetio vrelom kutlačom, a sve zbog nesuglasica oko izvođenja građevinskih radova – naveli su iz policije, te dodali da su policajci od osumnjičenog oduzeli metalnu kutlaču.

Izvor: Satira😀/GraniceDoboja.info


Više satira članaka OVDJEGD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.