Doboj: Prva žrtva zbog rata u Ukrajini

Rat u Ukrajini prevazišao je lokalne okvire i polako se preliva na ostale svjetske države. Jedna u nizu je BiH.

Doba društvenih medija stvorile su veliku paniku o nestašici namirnica i kod određenog procenta građana, kupovinu velikih količina prehrambenih proizvoda.

Tako se jutros u Doboju dogodio jedan incident, koji je pukom srećom bez tragičnog ishoda.

Naime, Vitka Jela je ulazeći u ostavu svog stana, nesmotreno kihnula. Ovaj detalj je bio povod za erupciju namirnica, kada se sa polica direktno na Jelu sručilo oko 36kg bijelog pšeničnog brašna tip 400 i 47kg tip 550, zatim 51kg polubijelog pšeničnog brašna tip 700 i 69kg tip 850 (ukupno 203kg brašna u pakovanju po 1, 2 i 5kg). Takođe, na Vitku Jelu se obrušilo i 92 litra jestivog ulja, 22kg makarona i 78 litara dizel goriva.

Na svu sreću, Jela ima dobre komšije, koji su čuvši vrisak, odmah utrčali u stan i pomogli.

Bio je to jak vrisak. Jela živi ispod mene i čim sam čula jauk odmah sam potrčala dole i imala sam šta da vidim. Sve one namirnice koje sam danima kupovala u prodavnici, a opet sam stalno u strahu da nemam dovoljno, pritisle su našu skromnu Jelu, koja je bila bez svijesti. Tu se stvorilo još sedam komšija i mi smo svi brže bolje sa nje skinuli sve te namirnice i odnijeli u svoje stanove”, kaže zabrinuta Katica Piša.

Samo uz pomoć hrabrih i poštenih komšija, Jela više nije imala pritisak namirnica na sebi i ostala je živa. Predveče je povratila svijest i probudila se u praznoj ostavi, sa pomiješanim osjećanjima, srećna, a i tužna.

Izvor: Satira😀/GraniceDoboja.info


Više satira članaka OVDJE
GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.