Pojeftinjenje goriva od 0,01 KM: Dobre vijesti za građane

Doboj – Nakon što su cijene goriva od početka godine konstantno rasle, od 2,00 KM do današnjih 3,25 KM, građani će konačno od sutra osjetiti rasterećenje u svom budžetu. Gorivo će već sutra pojeftiniti za jedan fening i litar dizela će koštati 3,24 KM.

Ova pozitivna informacija se brzo raširila među građanima i veći broj njih je današnje planirano točenje zamijenio sutrašnjim.

„Kako javiše GraniceDoboja da gorivo od sutra ide u rikverc za fening, promet mi pade za 98,67%. Neki su čak potegnuli za pipu da napune, ali im javiše i ništa. Odoše kući srećni što će sutra za manje para natočiti“, kaže pumpadžija Piški Boris.

Pored razočaranih pumpadžija, građani su ipak naročito raspoloženi.

„Ovo je prava vijest! Jutros sam mislio tankati za 10 KM u svog cvaju i sva sreća da sam spriječen od policije. Vozio sam iz Ljeba prema Doboju i pred benzinskom me zaustavi policija. Ja da zakočim, kočnice ne ferceraju i zaustavim se iz prve na 100 metara. Prednje desno i stop svjetlo mi takođe ne rade. Ručne odavno nemam, a auto ako ugasim, bez brda ne mogu startati. Ranije mi kamen razbio vjetrobran, a žena vazom bočno staklo. Policajac dotrča do auta i odmah curik na vanredni tehnički. Na njemu mi ustanoviše sve što sam naveo i još nekih 5 do 16 sitnica. Našli su mi toliko nepravilnosti da je u boljem stanju auto s otpada. Pisali su mi kaznu od 780 KM uz popravke na autu. I kažem vam, ovo me spasi da jutros ne naspem gorivo“, završava Luka Tuka iz Ljeba.

Izvor: Satira😀/GraniceDoboja.info


Više satira članaka OVDJE


GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.