OVO SU UBIJENA DJECA U MASAKRU U ŠKOLI NA VRAČARU: Tragedija kakvu Srbija ne pamti. Vinovnik masakra u školi na Vračaru sin poznatog radiologa

U PUCNJAVI koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro djece i radnik obezbjeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Ubijeni su A. B., B. A., S. N., njihova tela su zatečena u holu škole, i radnik obezbjeđenja Dragan Vlahović.

U učionici u prizemlju, odjeljenja 7/2, čiji je učenik osumnjičeni, ubijeni su A. D., K. M., M. A., E. K. i A. Č.

Na UC iz OŠ “Vladislav Ribnikar“ dovezena su četiri lica. A. B. ima povredu kolena. H.K. ima povredu ruke i stomaka. Tatjana Stevanović, nastavnica istorije, (1970), ima povredu trbuha. Na Urgentni centar primljeno je i muško dete koje je životno ugroženo, upucano u vrat.

U Tiršovu je dovezeno troje djece. V. M. ima prostrelne rane ruke i noge. J. D. (2010) ima povredu butine. U ovu dečiju kliniku primljeno je još jedno dijete, koje ima povredu glave i životno je ugroženo, prenose Novosti.

Vinovnik masakra u školi na Vračaru sin poznatog radiologa

DEČAK K. K. koji je jutros pucao u školi na Vračaru sin je, kako nezvanično saznajemo, čuvenog radiologa Vladimira Kecmanovića.

Doktor Kecmanović do pre dve godine je radio u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Ne želeći da kolegu na bilo koji način dovodi u vezu sa masakrom u školi na Vračaru, prof. Milovan Bojić rekao je za Novosti da u Dedinju Kecmanovića svi pamte kao izuzetnog stručnjaka i čovjeka.

Doktor Kecmanović potiče iz ugledne, intelektualne porodice. Nezvanično, K. K. je sin Kecmanovića iz prvog braka.

Podsjetimo, K. K. (14) jutros je pucao u OŠ „Vladislav Ribnikar“ pri čemu je ubio deset osoba i ranio 15. Sve o masakru na Vračaru čitajte KLIKOM OVDJE!

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.