Dječije pozorište RS najavljuje predstavu „Djevojčica i drvo“: Pogledajte sve njihove onlajn predstave

Dječije pozorište Republike Srpske najavljuje novu predstavu kojom će obradovati mališane kada prestane pandemija izazana virusom korona.

– Draga djeco, kada se ponovo sretnemo u našem Pozorištu, ne čeka vas samo tridesetak predstava koje su na repertoaru, nego i nove, koje će uskoro doživjeti svoje premijere. Evo naše Djeevojčice, koja je oživjela na plakatu buduće predstave „Djevojčica i drvo“, čiji tekst je napisala Selma Parizi, a režiraće Zijah Sokolović. Vidite kako vam Djevojčica maše svojim šalićem? Naša dizajnerka Ana Vasić je autor ovog plakata. A u Dječijem pozorištu i plakati su živi. I žele da vas obraduju. Nadamo se da uspijevamo svaki dan da vas nečim novim obradujemo i da vas podsjetimo da je Dječije pozorište uvijek tu i uvijek uz vas – sapšteno je iz ovog pozorišta koje je na svojoj “Fejsbuk” stranici objavilo plakat predstave „Djevojčica i drvo“.


Trenutno se prikazuje: ŠUMSKA ČAROLIJA po motivima priča i pjesama Branka Ćopića

Autor: Slaviša Radan

Adaptacija i režija: Željko Kasap

Uloge: DOBRI DUH ŠUME, JEŽ, PAUK MRAČNjAK: SAŠA TERZIĆ ŽIVA VATRA (mladi mačak): DRAGAN VUČIĆ OŠTROZUB (mladi jazavac) : ZORANA ŠUMAN HRČAK, MEDO, SVIRKO, STRAŠNI MEDVJED: ŽELjKO MILIĆEVIĆ MRAVI, VJEVERICA, BUBICA, RIS USAMLjENIK: SNEŽANA MILIDRAG Glasovi: starog jazavca, vjetra, gavrana: ŽELjKO KASAP Glas mačke: ZORANA ŠUMAN


Na njihovom You tube kanalu, još možete pogledati:

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.