(Video) Dobojlija Dragan Đurić sa šest glasova direktno prošao u peti krug Zvezda Granda

Teška odluka i ove subote bila je na Saši Popoviću i produkciji, a samo su nijanse odlučivale ko će proći dalje, a ko će možda svoju šansu tražiti u naknadnoj odluci produkcije.

U sledeći krug takmičenja Zvezde granda prošli su: Kseniya Tanu, Viktorija Lučić, Nejra i Eki Prošić, Dragan Ðurić, Rajo Simonović Marija Previšić Hamza Gušić Jovana Veljković, Srdan Simić, Alina Juhart i Lidija Matić

Dragan Đurić bio je briljantan, a žiri je rekao sljedeće:

Prva je riječ dobila Marija Šerifović.

„Prva pesma odlična, šta se desilo u drugoj? Kao da je otišlo gorivo, ugasio si se, videla sam da si se borio i zato sam ti dala glas. Prva pesma strava, druga ne. Nije mi jasno kako ne možete dva puta po dva minuta da pevate. To je 32 minuta pevanja da stigneš do kraja, ako to ne možete idite kući učite škole nemojte da pevate“, rekla je Marija, sa čim se složio i Bosanac koji je dodao kako nije to veliki zadatak koliko je opterećenje za takmičare.

„Tvoja boja glasa, tvoja umerenost u trilerima, tvoj izgovor teksta, tvoja stilska opredeljnost pevanja, fantazija. Jedini problem, kada se peva visina ide se napred ne gore. To ti je mana i koštaće te pesama koje imaju raspon“, objasnio je Boske.

„Dragane, prva pesma fantastična i dala sam ti glas odmah, o drugoj ne bih čuli smo sve“, dala je svoj sud Ana Bekuta.

Snežana se složila sa Bosancem i Cecinom kandidatu čestitala, a Đorđe David je rekao kako je Dragan intonativno odličan.

Ceca je zapevala stih svoje numere „Dragane moj“ u znak ponosa koji ima na njenog pulena koji je još jednom ispunio njena očekivanja.

Pogledajte nastup Dragana Đurića na 2:27:00


Raniji postovi

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.