PUKLA BRUKA! Neviđeni SKADNAL u emisiji “Najslabija karika“, Srbija se DIGLA na noge, Kojo POBESNEO: Mene je SRAMOTA! (VIDEO)

Srbija besna zbog nepravde u emisiji “Najslabija karika“

Poslednju epizoda kviza „Najslabija karika“ koji vodi glumac Nikola Kojo obeležio je neviđeni skandal, koji je razbesneo najpre glumca, a potom i čitavu Srbiju.

Naime, u igri su ostala tri takmičara, među njima i Vladimir Krnač, poljoprivrednik iz Bačkog Petrovca, koji je poznat kao “hodajuća enciklopedija“ i koji se redovno takmiči i kvizovima znanja i uglavom osvaja prva mesta, a sada su njegovi suparnici odlučili da ga izbace iz kviza. To je razbesnelo Koja, s obzirom na činjenicu da Krnač nije dao nijedan netačni odgovor, te je održao bukvicu ostaloj dvojici takmičara i objasnio im je da postoji nešto što se zove “viteštvo“.

– Vladimire, nijedan netačan odgovor niste imali. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja, sanjali ste da idete u Egipat posle ovog kviza.

– Da životna mi je želja – rekao je Vladimir.

– Vladimire sa 22 tačna odgovora i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik, primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči i šta znači suštinsko, a šta formalno obrazovanje. Mene je sramota što moram da Vam saopštim da ste najslabija karika – zaključio je Nikola Kojo, prenosi republika.rs.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.