Prvi Ozrenski festival mesa (Video)

Na Ozrenu se u subotu, 25. maja 2024. godine sprema zaista veliki događaj – 1. Ozrenski festival mesa.

Festival koji će biti organizovan u Tekućici, na sportskom poligonu “Elektro Doboja” na lokaciji Duboki Potok (kliknite na link za pristup lokaciji Festivala na google maps).

Najatraktivniji takmičarski događaj je spravljanje jela ispod sača, a za to takmičenje pripremljen je zaista izdašan nagradni fond. Za pobjednika “sačijade” spremna je nagrada u iznosu 3 hiljade KM i pobjednički pehar, drugoplasirani će dobiti logičnih 2 hiljade KM i pehar, a trećeplasirani 1 hiljadu KM i pehar. O najboljima će odlučivati profesionalni licencirani trojac kuvara iz Kulinarske Federacije Srbije.

Što se zabavnog, odnosno muzičkog dijela tiče, centralni događaj je koncert Džoker benda iz Novog sada koji je na programu od 18.30 do 20.00! Prije njih posjetioci će na bini moći vidjeti KUD Doboj koje će izvoditi “Ozrenske igre” od 16.30, a za kraj, odnosno po završetku koncerta Džoker benda, planiran je nastup DJ-a za nastavak zabave čiji kraj nije planiran istog datuma kada Festival počinje…. Dakle, zabava uz muziku tokom noći subota/nedjelja, 25/26. maja.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.