Pet znakova da niste zdravi iako se osjećate odlično

Zdravstvene probleme poput umora ili nesanice žene obično ignorišu jer pretpostavljaju da se radi o posljedicama zahtjevne svakodnevice i da je to normalna stvar. Ali nije. Pogledajte na koje biste simptome trebali obratiti malo više pažnje.

Nagli gubitak kose

Sve više žena čuva ljepotu kose prirodnim šamponima i maskama. Međutim, gubitak kose može biti indikator problema. Može se raditi o posljedicama stresa ili lošoj ishrani, problem bi trebalo da prijavite doktoru.

Hronični umor

Broj žena koje dožive fazu hroničnog umora bez da potraži pomoć je zastrašujući. Danas je većina ljudi prezaposlena, ali ako imate problema sa ovim stanjem iako se niste umorili, možda se radi o hroničnom umoru koji je obično posljedica manjka sna, problema u odnosu ili na poslu.

Problemi sa varenjem

Zatvor nije mala stvar i ako se ne riješi može uzrokovati razvoj drugih bolesti. Uz sve obaveze sigurno nemate vremena pratiti varenje ali ako je zatvor nešto što vam se često događa, razmislite o promjeni ishrane i životnih navika. Unosite u organizam više vlakana kako biste podstakli crijeva na rad.

Glavobolja

Žene koje žive u velikim gradovima često percipiraju glavobolju kao rezultat gužve i buke. Iako je to dio problema, česta, jaka i hronična bol uvijek zahtjeva posjetu doktoru.

Nadutost

Može se raditi o lošoj ishrani ili duploj porciji graha, ali ako vas nadutost muči prečesto posjetite doktora jer se iza tog problem mogu kriti drugi, puno veći.

Izvor: nezavisne.com   Autor: N.N.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.