Sinan Sakić na kućnom lječenju u Beogradu

Fotografija Sabine Ssabine Sakic.

Folk pjevač Sinan Sakić, poslije teške životne borbe u Kliničkom centru u Tuzli zbog hepatične encefalopatije, oporavlja se u svom domu u Beogradu.

Nekadašnja zvijezda „Južnog vetra“ sada se osjeća bolje, a o pjevaču sve vrijeme brine njegova supruga Sabina. Ona kaže da Sakiću prija kućna njega, a pored zvanične, u lječenju koristi i metode tradicionalne indijske medicine ajurvede (inače, godinama je bio učenik pokojnog gurua Sai Babe i pristalica je budizma).

„Prezadovoljna sam Sakićevim oporavkom u kući“, kaže, za „Novosti“, supruga folk pevača Sabina Sakić.

„Prija mu kućna atmosfera. Uključili smo u liječenje i ljekara ajurvedske medicine Žarka Trišića. Prijaju mu biljni, mineralni preparati i hrana koju uzima. Prije nekoliko dana uradio je analizu krvi i prezadovoljni smo rezultatima“, priča Sabina.

Prošlog vikenda Sinan je sanitetom prevezen iz Tuzle u Beograd, a prije nekoliko dana posjetio ga je ministar Rasim Ljajić. Uz njega su njegovi mnogobrojni prijatelji, kolege i fanovi. Sinan je u bolnici u Tuzli proveo mjesec dana, prije toga su mu u Banjaluci ugrađena dva stenta između žuči i jetre, nakon čega je dobio infekciju i stanje mu se naglo pogoršalo.

Izvor: nezavisne.com   Autor: N.N.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.