RODITELJI SU MISLILI DA JE SLATKO ŠTO IM SIN ČESTO PLAZI JEZIK: Kada su saznali istinu o njegovom stanju, ostali su u šoku! (FOTO)

Od trenutka kada se maleni Tajler Džejms rodio često je izbacivao svoj jezik napolje. Njegovi roditelji mislili su da je to simpatično i sasvim bezazleno.

Onda mu je majka, kada je imao 5 mjeseci dala lijek protiv bolova zbog toga što su rasli zubići i umalo se ugušio zbog njega.

Tada su doktori shvatili da nešto ozbiljno nije u redu.

Svi su ostali u šoku kada su skontali o čemu je zapravo riječ.

Ispostavilo se da mali Tajler, koji sad ima 9 mjeseci, od rođenja boluje od spinalne mišićne atrofije, odnosno najgore verzije teškog neuromišićnog poremećaja zbog kojeg je izuzetno slab, ne može da sjedi, pomjera se, pa čak ni da guta.

Tek tada su roditelji shvatili da su izbacivanje jezika, i činjenica da ne može da sjedi iako njegovi vršnjaci to uveliko rade, zapravo bili simptomi.

Doktori nemaju dobro prognoze za malenog Tajlera, a roditeljima su rekli da su šanse jako male da će doživjeti drugi rođendan.

Ipak su našli bolnicu u Parizu koja bi mogla da produži život njihovom djetetu.

– Znamo da, čak i ako pomognu Tajleru, imaće mnogo hendikepa i problema, ali mi želimo da ostane sa nama i pružimo mu lijep život. – poručuju roditelji.

Izvor: cure.ba   Autor: H.H.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.