Izgradnja dva turistička kompleksa u blizini manastira Ozren (Foto + Video)

Na području planine Ozren, u blizini manastira Ozren, počela je izgradnja dva etno kompleksa za koje se očekuje da će svojim sadržajima privući veliki broj domaćih i stranih turista.


Video na Instagramu i Fejsbuku.


PRVI KOMPLEKS, od manastira Ozren udaljen 5,2 km, prema ozrenskom naselju Stupari, gradi Sveto Vidaković, privrednik iz Kakmuža. U predivnom prirodnom ambijentu, prostor je opasan bistrim potokom i šumskom idilom. Kao što se već vidi na fotografijama, kompleks će se sastojati, u prvoj fazi od restorana, ribnjaka, bazena, a kasnije i hotelskog smještaja. U nastavku fotografije.


DRUGI ETNO KOMPLEKS, udaljen oko kilometar od manastira Ozren, obuhvata prostor od preko dva hektara. Izgradnja kompleksa je u početnoj fazi ravnanja terena i pripreme za izgradnju hotelskog kompleksa bungalova sa pratećim sadržajima. Investitor projekta je Mladen Erić, porijeklom Ozrenac, sada uspješan privrednik iz Bijeljine. Fotografije u nastavku.


Početak izgradnje ova dva projekta, već sada oslikava pozitivne efekte u naselju Kaluđerica.

Uz manastir Ozren, koji je nadaleko prepoznatljiv kao duhovni centar iz perioda slavne loze Nemanjića (kralj Dragutin 1284-1316.), izgradnja ova dva kompleksa će zasigurno kompletirati ponudu i naselje Kaluđerica pozicionirati na značajnu turističku mapu u BiH.

Manastir Ozren

https://granicedoboja.info/marketing/

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.