FUNERAL PREVOZ se bavi prevozom pokojnika iz inostranstva u Doboj i cijelu BiH

FUNERAL PREVOZ se već 12 godina bavi uslugom prevoza prmenulih iz inostranstva u EX-YU zemlje, tj. BiH, Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju.

Obzirom da veliki broj građana, porijeklom iz Doboja i šire okoline, trenutno stanuje širom Evropske unije, nastala je realna potreba za prevozom pokojnika iz inostranstva u Doboj i cijelu BiH.

Na području Doboja uspješno poslujemo duže od 12 godina i za to vrijeme smo stekli veliko iskustvo u ovom poslu, što klijentima skraćuje dragocjeno vrijeme i uslugu čini pouzdanijom. Bavimo se uslugom prevoza pokojnika iz Njemačke, Austrije, Švajcarske, Slovenije, Belgije, Holandije, Danske, Švedske i drugih zemalja u zavisnosti od potreba klijenata. Prevoz vršimo novim vozilima koji ispunjavamu sve EU standarde.

U sklopu usluge prevoza preminulih, završavamo svu potrebnu dokumentaciju, te tako porodici olakšavamo da u teškim trenucima nemaju nikakvu obavezu oko dokumentacije.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na web stranici www.funeralprevoz.com, gdje se besplatno mogu informisati o postupku prevoza pokojnika kao i cijenama.


Više informacija na naš telefon +387 66 400 336 ili putem mail-a [email protected]

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.