Dobojlija Denis Delić hitno treba našu pomoć: Borba za život!

U inbox nam se javila Denisova majka Munira, kako bi pomogli njenom sinu u liječenju, koje mu je neophodno, jer bez potrebne terapije je životno ugrožen.

Ovo je 31-godišnji Denis Delić iz Doboja. Ima rak želuca i trbušne maramice. Pomoći mu možete uplatama na njegov žiro račun. Molimo vas za podjelu informacija.

Ovaj mladić je nakon dijagnoze raka želuca i trbušne maramice izgubio 30 kg za mjesec dana. Živi kao podstanar s majkom koja je njegova najveća podrška. Digao je kredit za kuću u koju nije uselio. Prije dijagnoze bio je posve zdrav, radio i razmišljao o osnivanju vlastite porodice.

Za njegovo dosadašnje liječenje donirano je 107.279,40 KM evra. Tokom prošlog mjeseca HO Dirhem je pokrenula apel za Denisa i Pomozi.ba su ustupili humanitarni broj, a u toku tog apela prikupljeno je dovoljno za dvije hemo i imunoterapije koje po jednom ciklusu iznose 3.978 evra, za mjesec dana.

Kako je prognozirano od strane doktora on će naredne dvije godine svaki mjesec trebati navedenu terapiju. Iskreno se nadamo da će Denis prikupiti sredstva i izaći kao pobjednik iz ove bitke, prenosi na fb stranici Pomozi.ba.

▶️ Za uplate iz BiH:
🔸 Sparkasse Bank
◾1994606003227846
◾️ Primalac: Denis Delić, Čivčije bukovačke bb, 74 000 Doboj
◾️ Svrha: Donacija za liječenje
▶️ Za uplate iz inostranstva:
◾️Banks name: Sparkasse Bank d.d. BiH
◾️SWIFT CODE: ABSBBA22
◾️IBAN: BA39 1994606003227846
◾️Primalac: Denis Delić, Čivčije bukovačke bb, 74 000 Doboj
◾️Svrha: Donacija za liječenje


Povezani članci:

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.