Doboj: Tri sedmice besplatnih treninga u prirodi

Doboj – Projekat “Fitnesom do zdravlja” počinje večeras u Doboju, a svi koji žele da učestvuju u kolektivnom vježbanju mogu da dođu u Gradski park neposredno prije otvaranja manifestacije i zauzmu svoje mjesto među stotinama vježbača.

Poučeni iskustvom iz banjalučkog parka “Mladen Stojanović”, koji je već godinama tokom juna u znaku fitnesa i stvaranja zdravih životnih navika, organizatori su odlučili da isto urade i u Doboju, te dobili podršku gradonačelnika Borisa Jerinića.

– Već sada možemo da kažemo da će biti velika gužva u Gradskom parku, jer je putem naše “Fejsbuk” stranice stiglo dosta prijava. I dame, ali i svi ostali koji žele da vježbaju, a još se nisu prijavili, mogu da dođu i uživaju u treninzima sa licenciranim fitnes-instruktorima –  potvrđeno je iz Rekreacionog centra “Athlete L-fit”, koji je uz Udruženje za sport i rekreaciju L-fit organizator događaja.

Treninzi u Doboju završavaju 30. juna, baš kao i u Banjaluci, gdje je svečano otvaranje zakazano u subotu. Ovaj događaj podržalo je Ministarstvo porodice, omladine i sporta, te Vlada RS i kabinet predsjednice RS.

Izvor: glassrske.com

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.