DETALJI TUČE NENADA JEZDIĆA I SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Jedva ih razdvojili u vozu: „Dao sam ti PARE, p***a ti materina“

Glumac Sergej Trifunović ispričao je detalje tuče s kolegom Nenadom Jezdićem koja se svojevremeno odigrala u vozu.

Glumci Nenad Jezdić i Sergej Trifunović obeležili su mnoga domaća ostvarenja, a mnogi ne znaju da je razlika između njih manja od 3 meseca. Oni su zajedno studirali na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, iako je Jezdić bio generacija iza.

Njihove studije trajale su tokom potresnih ’90-ih, koje su ostale upamćene po siromaštvu i nemaštini. Ipak, to nas nije sprečavalo da se razvijamo, a u prilog tome govori i priča koju je Sergej Trifunović ispričao za magazin „Nedeljnik“.

„Imali smo situaciju Nenad Jezdić i ja. On je iz Valjeva, ja iz Užica, on je godinu dana iza mene na Akademiji. Idemo kući, zadnji voz, nemamo para. Mi samo znamo da moramo kući. Gladni smo, to je 1992. godina. Ulazimo u voz i molimo Boga da prođe kondukter. Pun je voz seljaka, vuku robu. Ali ulazi kondukter, kaže:

‘Karte!’ Jezdić i ja nemamo nikakav dogovor i sve je čista improvizacija. Kažem Jezdiću: ‘Daj karte čoveku!’ On: ‘Kod tebe su’, ja: ‘Je l’ me zajebavaš?’, ‘Kod tebe su’. ‘Nisu, dao sam ti karte pred ulazak u voz’. Ustasmo, kreće tuča: ‘Dao sam ti svoje pare, p…a ti materina!’ Ljudi skočiše da nas razdvajaju: ‘Momci, nemojte!’ I ode kondukter“, rekao je Sergej Trifunović, pa dodao:

Zapalimo pljuge on i ja i ćutimo. Seljaci stoje i ćute. Kad uđeš u voz, izbegavaš da kažeš šta studiraš stvarno. Odgovoriš da studiraš pravo ili ekonomiju i niko te dalje ništa ne pita. Ako kažeš da studiraš glumu, naj*bao si.

Tako smo i Jezda i ja rekli da studiramo pravo. A ovi seljaci na to: ‘A jeste glumci, mamu vam vašu‘“. 😄

Izvor: mondo.ba

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.