Teslić: Servisne informacije (Video)

Konferencija za novinare Štaba za vanredne situacije za područje opštine Teslić – 11 novozaraženih sa područja opštine, 7 u dobojskoj bolnici, 3 u karantinu i 1 lice koje se zarazilo kontaktom u Banjaluci.

➡️Nakon 17 dana bez zabilježenih novih slučajeva zaraze virusom korona, danas je potvrđeno 11 novih slučajeva koji su pozitivni na ovaj virus. Od ovog broja 3 lica su stigla iz inostranstva i nalaze se u karantinu u hotelu „Posavina“ u Banji Vrućici gdje su testirani 7 dana nakon dolaska. Na virus korona pozitivno je i 7 lica koja su između 16. i 24. aprila primljeni na interno odjeljenje u opštoj bolnici „Sveti Apostol Luka“ u Doboju. Oni se trenutno nalaze na infektivnom odjeljenju na daljem liječenju.

➡️Do sada je sa područja opštine Teslić evidentirano 30 slučajeva pozitivnih na virus korona. Od ovog broja 17 lica je oporavljeno i otpušteno kući sa dva uzastopna negativna testa, dok je 8 lica hospitalizovano na infektivnom odjelu Opšte bolnice Doboj, 1 lice na Klinici za infektivne bolesti UKC RS, a 4 lica su smještena u republički karantin za izolaciju u studentskom domu „Nikola Tesla“ u Banjoj Luci.

➡️Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 81 lice, dok je 1072 izašlo iz nadzora. U karantinu koji se nalazi u hotelu „Posavina“ trenutno je smješteno 59 lica koja su doputovala iz inostranstva.

Opština Teslić

Konferencija za novinare Štaba za vanredne situacije za područje opštine Teslić – 11 novozaraženih sa područja opštine,…

Gepostet von Dr Milan Miličević, načelnik opštine Teslić am Montag, 4. Mai 2020

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.