Srbac: Porodična ljubav pretočena u KVALITETAN DUBOREZ (Foto)

Duborezački atelje s.p. Milivoj Dragomirović iz Srpca je mlada porodična preduzetničko-zanatska djelatnost sa značajnim projektima u oblasti obrade drveta, proizvodnje tradicionalnog i savremenog namještaja i drugih predmeta od drveta.

 

Dugogodišnje iskustvo u obradi različitih materijala i ljubav prema duborezu Milivoj prenosi na suprugu Ivanu, koji zajedničkim snagama pokreću Duborezački atelje.

Ivana i Milivoj Dragomirović

Sami počeci njihovog rada, vežu se za Milivojevu ručnu izradu proizvoda u duborezu, koje potom preuzima Ivana na završno oslikavanje. Danas njihova radionica odiše tradicionalnom manuelnom izradom, ali i izradom uz pomoć savremenih cnc uređaja.

 

Mladi bračni par se opredijelio na strategiju najbolje reklame, “promocija po preporuci zadovoljnog klijenta”, koja je Dragomirovićima otvorila kanale prodaje, prvo na cijeloj regiji SAVA Garden, zatim širom Bosne i Hercegovine i Ex YU zemalja. Njihovi proizvodi se već sada mogu vidjeti u Njemačkoj, a u toku je razvoj proizvodnog programa za druge svjetske zemlje.

Atelje proizvodi različite proizvode od drveta, modernog i jedinstvenog vlastitog dizajna, visokih funkcionalnosti i izuzetnog kvaliteta. Tu je široka lepeza proizvoda, od stolova i stolica, preko različitih ukrasnih, ali i praktičnih predmeta, do komode, kreveta, raznih namjenskih komada namještaja, ikona, grbova, reklama, ramova i drugih predmeta od drveta.

 

Milivoj Dragomirović svojim dugogodišnjim kvalitetnim radom u duborezu Srpske pravoslavne crkve, danas izrađuje ikonostase i ikone pod blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa banjalučkog G. Jefrema.


 


 

Mnoštvo njihovih radova pogledajte na njihovom zvaničnom:

 

 

Dio njihove izrade, pogledajte na fotografijama:

  • Sv. Georgije

 

GD

4 Comments

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.