Sankcionisan zbog vrijeđanja dobojskih policajaca na „Jutjubu“

DOBOJ – A.H. iz federalne opštine Doboj Istok sankcionisan je zbog vrijeđanja dobojskih policajaca na nacionalnoj osnovi na „Jutjubu“.

Iz Policijske uprave Doboj su pojasnili da je pomenuta osoba 23. juna vrijeđala policijske službenike na nacionalnoj osnovi, a pokazalo je i drugo bezobzirno ponašanje.

Policijska uprava Doboj osuđuje svaki vid vrijeđanja ili eventualno nasilnog ponašanja prema policijskim službenicima i poziva građane da se uzdrže od ovakvog ili sličnog ponašanja.

Na objavljenom snimku je uočeno i da se navedeni prilikom upravljanja automobilom nije vezao sigurnosnim pojasom, dodaju iz policije.

Izvor: nezavisne.com

GD

2 Comments

  • Amir Hadzic nije kriv vi ste jednostavni glupi i tupi ljudi kao čitava ova država evo vrijeđam pa da vidim šta sada.

  • Zanimljivo je kako je baš načelnik MUPa uvaženi gospodin Radinković iz Banjaluke, kako to da grad Doboj pkriva 70+ kamera, dok BL nema ni jednu na ulici. Kako to da je grad pun narkomana i prosijaka a kriminalitet u opadanju. Kako to da policajac može sam i alkoholisan obavljati dužnost. Kako to da tokom vršenja kontrole saobraćaja koriste i privatna vozila.

    Kako to da se A.H. kazni od strane MUPa RS i za pojas, a vozio se na teritoriji FBiH. Kako kazniše A.H. ,a nije spominjao ni srbstvo ni četništvo ni muslimanstvo ni balinstvo, ni hrvatluk ni ustašluk. Ja sam ovdje vidio dozu patriotizma prema ne FBiH i RS negon prema cijeloj BiH.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.