Modriča: U okršaju za drva šumar pretučen, radnicima razbijen kamion

MODRIČA – Modričani Mitar T. i Milorad M. uhapšeni su juče zbog napada na šumara i dvojicu radnika firme iz Kotor Varoša koji su bili angažovani za prevoz bespravno posječenih drvnih sortimenata, a tom prilikom oštećen je i kamion „Man“, saznaju Nezavisne.

Kako saznajemo, dvojica šumara su kamion u kojem su bila dvojica radnika dočekali na lokalnom putu u Modriči kako bi dogovorili utovar bespravno posječenih trupaca , ali u tom momentu pojavili su se Mitar T. , Milorad M. i još nekoliko lica.

„Milorad je zatim fizički nasrnuo na jednog šumara kojem je oteo i razbio telefon te ga udradio šakom. Napadnuti šumar je zatim počeo da bježi a kada je vidio šta se dešava za njim je pobjegao i drugi šumar“, kaže izvor „Nezavisnih“.

Zatim je, kako navodi naš izvor, Mitar T. prišao kamionu kod kojeg su bili radnici angažovanog preduzeća za odvoz i fizički ih napao.

„Radnici su ušli u kamion, a Mitar je takođe ušao za njima, pa su radnici izašli i pobjegli u šumu a Mitar je zatim u kamionu našao metalnu šipku kojom je polupao unutrašnjost kabine, a osim toga na kamionu je oštetio i vanjski dio“, kaže naš izvor.

Prema njegovim riječima kamion je ostao, a lugari i dvojica radnika razbježali su se po šumi a u blizini lokacije gdje se desio incident  postavljen je natpis upozorenja jer je u okolini bila linija razgraničenja, pa se pretpostvalja da možda ima i zaostalih mina.

„Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su izvršili uviđaj lica mjesta te su utvrdili da su navedeno izvršila lica inicijala M.T. i M.M. iz Modriče, kojom prilikom je lice inicijala M.M. fizički napalo i lugara“, naveli su iz dobojske Policijske uprave.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedeno okvalifikovao kao krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Tjelesna povreda“.

Izvor: nezavisne.com   Autor: Jelena Radić

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.