Kada je MADI onda je taman! (VIDEO)

Mesna industrija MADI je prepoznatljiv brend na domaćem, ali i izvoznim tržištima i nakon 30 uspješnih godina u poslovanju sa pilećim mesom, u 2020. godini proširuje svoje polje djelovanja i na trajne, suhomesnate proizvode od crvenog mesa.

Nakon intenzivnog ulaganja u proizvodne kapacitete i izgradnju potpuno novog pogona na 3300m2, iz investicije vrijedne 7 milion KM, sa velikim zadovoljstvom predstavljamo njihovu liniju proizvoda TAMAN MADI.

„U fabriku brenda TAMAN MADI smo uložili ne samo materijalne resurse, nego svo naše znanje i iskustvo kad je riječ o zadovoljstvu naših kupaca.  S tim u vezi, vjerujemo da će kupci ukazati povjerenje brendu TAMAN MADI, a mi smo sigurni da će biti zadovoljni.  Vjerujemo da će TAMAN MADI proizvodi  postati dio jelovnika svake porodice kojoj je stalo da ima pouzdan i kvalitetan proizvod na svojoj trpezi, navode iz kompanije Madi i dodaju:

„Za početak, odlučili smo se za slijedeće proizvode: SUDŽUK (450g), MOJ sudžuk (450g i 80g), Čajna kobasica (500g) i SPECIAL kobasica (500g i 80g).“

Madi proizvodi su:

  • bez glutena,
  • bez soje,
  • bez umjetnih boja,
  • certificirani,
  • pažljivo pripremljeni po tradicionalnoj recepturi sa najfinijim 100% goveđim i junećim mesom.

Kroz ovu kampanju Madi proizvode prati i jedan od vrhunskih glumaca sa ovih prostora, gdin. Admir Glamočak alias Mustafa Sudžuka i na sebi svojstven način daje poseban doživljaj cijele priče.  Oficijelni video kampanje TAMAN MADI možete pogledati na slijedećim linkovima:

WEB:  www.madi.ba/taman-madi/ 

Obradovati sebe i svoje ukućane sa tradicionalnim okusom sudžuka, oplemeniti svoj sendvič sa Čajnom kobasicom ili začiniti svako druženje sa pikant SPECIAL kobasicom je užitak kakav niste ni sanjali.

Preporučio Mustafa Sudžuka.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.