Gradonačelnik Jerinić u posjeti Osnovnoj Školi „Ozren“ Donja Paklenica

Danas je uprava JU OŠ „Ozren“ Donja Paklenica u svojoj centralnoj školi ugostila Borisa Jerinića, gradonačelnika Grada Doboj i Miroslava Gavrića, predsjednika Školskog odbora JU OŠ „Ozren“ Donja Paklenica.

„U cilju poboljšanja saradnje sa lokalnom zajednicom i rješavanje aktuelne problematike naše škole, danas smo imali posebnu čast da ugostimo gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića i člana našeg Školskog odbora Miroslava Gavrića. Sa zadovoljstvom možemo istaći da smo ostvarili veoma uspješnu i lijepu saradnju, te smo kroz diskusiju, pregovore i analizu predstojećih aktivnosti postigli pozitivne dogovore, čiji će se ishodi vidjeti u narednom periodu“, navode iz uprave JU OŠ „Ozren“ Donja Paklenica i dodaju:

„Ohrabrujuća je činjenica da će problematika prevoza određenog broja učenika biti riješena zahvaljujući gradonačelniku, Borisu Jeriniću, što će biti od velikog značaja za naše učenike. U duhu novogodišnjih praznika učenici prvog razreda biće nagrađeni odlaskom u „Zimsku čaroliju“ grada Doboja, a član Školskog odbora, Miroslav Gavrić, svako odjeljenje naše škole darovaće paketićima, čime će još jednom pokazati svoju pažnju i spremnost da pomogne radu i uspjehu naše škole.“

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.