Grad Doboj: OBAVJEŠTENjA sa sjednice Štaba za vanredne situacije

❗️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj na VIII telefonskoj sjednici donijeo je sljedeće zaključke.

➡️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj, donosi zaključak na osnovu kojeg se oslobađa plaćanje komunalne takse na ime parkiranja vozila na označenim javnim parkiralištima na teritoriji grada Doboj, za vrijeme trajanja vanredne situacije, u cilju prevazilaženja novonastale situacije izazvane pojavom korona virusa (COVID -19).

➡️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj, donosi zaključak na osnovu kojeg se zadužuje Upravni odbor JU „Majke Jugović“ Doboj da donese Odluku o oslobađanju naknade za usluge obdaništa za mjesec mart tekuće godine, te da se eventualno uplaćena sredstva za mjesec mart obračunaju za naredni period, a sve u cilju prevazilaženja novonastale situacije izazvane pojavom korona virusa (COVID -19).

➡️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj, donosi zaključak na osnovu kojeg će Gradonačelnik grada Doboj donijeti Odluku o otvaranju računa za posebne namjene – donatorska sredstva, za finansiranje nabavke opreme i pomoć JZU Bolnica Sveti apostol Luka Doboj i JZU Dom zdravlja Doboj.

➡️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj, donosi zaključak na osnovu kojeg se zadužuje Odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti grada Doboj i Privredni savjet grada Doboj, da analizira stanje preduzetnika i privrednih subjekata na teritoriji grada Doboj, izazvano zbog novonastale situacije i pojave korona virusa (COVID -19), te da predlože mjere pomoći u poslovanju navedenim subjektima.

➡️Gradski štab za vanredne situacije grada Doboj, donosi zaključak na osnovu kojeg se oslobađa plaćanje komunalne takse za javne površine ispred ugostiteljskih objekata – ljetne bašte na teritoriji grada Doboj, za mjesec mart tekuće godine, te će se eventualno uplaćena sredstva za mjesec mart obračunati za naredni period, a sve u cilju prevazilaženja novonastale situacije izazvane pojavom korona virusa (COVID -19).
-Za provođenje ovog zaključka zadužuje se Odjeljenje za stambeno komunalne poslove grada Doboj.

➡️Ovaj Zaključci stupaju na snagu danom donošenja i biće objavljeni u “Službenom glasniku Grada Doboj“.

GD

1 Comment

  • U borbi protiv virusa logično je da se vrši dezinfekcija javnih površina. Međutim, ne vidim svrhu da se dezinfikuje kolovozna traka, a da se ne dezinfikuju trotoari. Makar je takav slučaj u Vidovdanskoj ulici. Po trotoarima se nalaze odbačene papirne maramice, zaštitne maske i sl. što svakako predstavlja izvor zaraze. Parcijalna dezinfekcija sigurno neće da ti željene razultate.
    Pozdrav…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.