Georgiev: Svi vi koji se radujete što je Trampu ugašen Tviter, Fejsbuk… Ne razumijete suštinu

U pitanju je bilo ko, ako nije dio svjetske mašinerije i mafije… svi smo u problemu. Odavno pristajete da ne mislite svojom glavom i postajete miševi eksperimenta! 1984!”, napisao je Georgiev na Tviteru

Muzičara Vlada Georgieva, sudeći po objavama na Tviteru, iznervirala je odluka društvene mreže Tviter, da se američkom predsjedniku Donaldu Trampu trajno oduzme nalog. On je situaciju uporedio i sa čuvenom knjigom Džordža Orvela „1984“.

Svi vi koji se radujete što je Trampu ugašen Tviter, Fejsbuk, Instagram… Ne razumijete suštinu… nije u pitanju Tramp. U pitanju je bilo ko, ako nije dio svjetske mašinerije i mafije… svi smo u problemu. Odavno pristajete da ne mislite svojom glavom i postajete miševi eksperimenta! 1984!”, napisao je Georgiev na Tviteru.

On je potom objavio još jedan status, navodeći da je u pitanju “cenzura govora i slobodne misli”.

“Da li ste svjesni da likujete nad suspenzijom govora i da se radujete cenzuri? Shvatate li da već niko ništa ne smije da kaže? Jeste li shvatili da je ovo presedan ukidanja svake slobode? Čemu se radujete? Ukinuli su nam život kao onakav koji smo imali i to još niste shvatili?”, napisao je on.

Kompanija je ranije najavila da će trajno suspendovati Trampov lični nalog “zbog rizika od daljeg podsticanja na nasilje“.

Tviter je posebno napomenuo da bi Trampovi tvitovi objavljeni ranije mogli da se protumače kao podrška neredima koji su tokom proteklih dana izbili u SAD.

Izvor: ins4.net

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.