Dobojski gigant „Proda-Mont“ Doboj osvaja tržište grada Banja Luka

Građevinska firma DOO “Proda-Mont” iz Doboja, svoj potpis stavila je na veliki broj stambeno-poslovnih objekata u ovom gradu te pokazalo zašto je lider u pogledu postavljanja visokih standarda u pogledu života i stanovanja u građevinarstvu u ovoj regiji.

Dobojlije posebno ističu kompleks “Oaza” koji se sastoji od četiri objekta, sa ukupno 400 stanova, koji je potpunosti promijenio način gradnje u ovom gradu…

Gradnjom kvalitetnih stanova u dobojskom kompleksu “Oaza” koja je okružena obiljem zelenila, stazama za šetnju, prodavnicama, dječijim igralištima i parkinzima, “Proda-Mont” je, kažu Dobojlije unaprijedio životni standard građana.

Uz ovo preduzeće, budući vlasnici mnogo brže dolaze do svoje nove stambene jedinice kako bi kupci bili zadovoljni, ostavlja im se mogućnost izbora većine ponuđenih materijala koji se ugrađuju: keramike, sanitarija, podova, rasvjete, klima uređaja, zatim mogućnost izmjena u pogledu rasporeda prostorija, te im se takođe nudi i izrada enterijera odabranog stambenog ili poslovnog prostora, kao i konsultacije stručnog tima do završetka izgradnje. Gradnja u Doboju je pokazala da kupci dobijaju gotov “proizvod”, bez brige o materijalima, papirologiji, kao i kvalitetu gradnje a tu je i kreditna podrška, odnosno saradnja sa regionalim bankama Unicredit bank a.d. Mostar, Unicredit bank Banja Luka, Sber banka, Nova banka , NLB banka, preko kojih kupci mogu realizovati svoje kredite po povoljnim uslovima i aranžmanima koji su dostupni samo klijentima i kupcima preduzeća DOO „Proda-Mont“ Doboj.

Šta sve radi DOO „Proda-Mont“ Doboj?

U okviru Kompanije posluje i savremena betonara, pa tako ističu u “Proda-mont“ betonu, koriste se samo najkvalitetniji tipove cementa, vodeći računa o granulatnom sastavu agregata i doziranju uz savremene mjerne uređaje kako bi u svakom trenutku obezbjedili precizno doziranje ulaznih komponenti betona i isporučili tačnu i naručenu količinu betona svojim korisnicima.

Beton kvalitetnog sastava isporučuju se kupcima pumpanjem do 40 metara visine, a obavezan je pri gradnji svih “Proda-Mont” objekata.

Izrađuju PVC stolariju i ALU bravariju

Osim za beton, kupci koji se odluče za DOO “Proda-Mont”, ne moraju da se brinu ni za stolariju, odnosno za njihovo porijeklo. Dio Kompanije, bavi se proizvodnjom PVC stolarije i ALU bravarije. Graditelji garantuju vrhunski kvalitet, koji nudi kvalitetnu toplinsku i zvučnu izolaciju. U ponudi su pvc petokomorne, šestokomorne i sedmokomorni profili njemačkog proizvođača Kommerling.

ALU profili su sa dubinom ugradnje u rasponu od 50 do 85 mm proizvođača Feal.

Dokazani u gradnji svih vrsta objekata

Ovo dobojsko preduzeće dokazalo se u izgradnji svih vrsta objekata. Posluje na tržištu BiH već 15 godina i ostvaruje izuzetne rezultate u oblasti građevinarstva. Brojni stambeno-poslovni objekti, privatne i javne zgrade, preko 1.000,00 izgrađenih stambenih jednica rezultat su njihovog rada, kao i brojna priznanja i zasluge za izuzetan doprinos i zalaganje u ovoj oblasti. Njihov tim sa preko dvije stotine zaposlenih radnika, vozni park od preko 100 vozila, postrojenje za proizvodnju betona te proizvodnja PVC i ALU stolarije-bravarije, te najsavremenija oprema i instrumenti, samo su dio karakteristika ove velike kompanije.

Gradili termoelektranu, škole, Dom kulture…

Na njihovoj referenc listi posebno mjesto zauzima njihov doprinos i učešće u izgradnji jedne od najvećih investicija u energetskom sektoru Bosne i Hercegovine u posljednjih 25 godina, a to je projekat izgradnja TE Stanari sa ukupnom vrijednošću investicije u iznosu od 500 miliona evra. Savremena Termoelektrana Stanari proizvodi 2 miliona megavat sati godišnje i prva je elektrana svoje vrste u BiH koja se u potpunosti uklapa u sve relevantne EU direktive o zaštiti životne sredine EU standarde očuvanja kvaliteta vazduha. Naime, u maju 2010. godine, EFT – Rudnik i Termoelektrana Stanari d.o.o. i Dongfang Electric Corporation potpisali su ugovor o izgradnji termoelektrane snage 300 MW u neposrednoj blizini rudnika Stanari, a preduzeće DOO „Proda-Mont“ Doboj je kao jedan od najkonkurentnijih ponuđača izabrano je od strane Dongfang Electric Corporation za poslove izgradnje Raw Water Tank Foundation, Water Treatment Plant and Chemical Storage Room Construstion Work of 1x300MW. EFT preuzeo TE od generalnog izvođača radova 08. avgust 2016. godine. Između ostalog, DOO “Proda-Mont” potpisuje gradnju Narodne biblioteke i bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju, Osnovne škole “Branko Ćopić” i Muzičke škole u Prnjavoru, Doma kulture u Stanarima i brojnih drugih javnih objekata….

Počela gradnja na tri banjalučke lokacije

Po principu kvalitetne i odgovorne gradnje, zadobili su i povjerenje Banjalučana. U gradu na Vrbasu sada traže svoje mjesto na tržištu nekretnina te svojim novim objektima na atraktivnim lokacijama pariraju banjalučkim kompanijama. U izgradnji se nalaze stambeno-poslovni objekat u Ulici Slobodana Kusturića (kod Asa Starčevica), stambeno-poslovni objekat u Ulici Gavre Vučkovića (tik uz Jevrejski kulturni centar), kao i četiri objekta u modernom „City Block kompleksu“. Kupci su prepoznali njihovu viziju savremenog i modernog stanovanja te je dio stanova već unaprijed rezervisan i „rasprodan“, a dio je još na raspolaganju potencijalnim kupcima.

Pri gradnji svih svojih objekata, DOO“Proda-Mont” Doboj drži se svog slogana “kvalitet i sigurnost” po kome je prepoznatljiva u široj regiji.

Izvor: banjaluka.com

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.