Doboj: „King Partner Days 2019“ – IX stručna ICT konferencija (Foto)

Kompanija „King“ d.o.o. Doboj organizovala je juče u Doboju, tradicionalnu Information and communications technology (ICT) konferenciju „King Partner Days 2019“ s ciljem prezentacije ICT rješenja, kao i razmjene iskustava sa svojim poslovnim partnerima i dobavljačima.

S obzirom da smo i ove godine, kao i prethodnih osam, uspjeli dovesti zaista ugledna imena iz svijeta ICT industrije, smatramo da imamo odgovornost i obavezu da našim dobavljačima i poslovnim partnerima nastavimo pružati kvalitetnu podršku. Drago mi je da smo se u proteklim godinama uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći”, kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ u pozdravnom obraćanju učesnicima konferencije.

Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ d.o.o. Doboj

Na otvaranju Konferencije prigodnim riječima se obratio i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i istakao: “Drago nam je da u našem gradu postoji jedna ovako cijenjena kompanija koja se pored uspješnog bavljenja ICT biznisom posebno ističe kao društveno odgovorna kompanija, koja dugi niz godina pomaže kulturne, obrazovne i sportske manifestacije u našem gradu. Grad Doboj nastoji da pomogne gradskoj privredi konstantnim razvojem planova za poboljšanje rada i poslovanja malih i srednjih preduzeća.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imale velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro, DJI, Fortinet i drugi.


 

O kompaniji King d.o.o. Doboj

Preduzeće King d.o.o. je osnovao dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 23 godine u Doboju. On je svojim radom i vizijama, a uz nesebično zalaganje svih zaposlenih, stvorio uspješno preduzeće koje se bavi informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom. Preduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajne rezultate i prihode u ICT oblasti.


 

O konferenciji King Partner Days

Cilj konferencije ’’King Partner Days’’ je da se učesnici upoznaju sa najnovijim trendovima na polju informacionih i komunikacionih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti. Deveta po redu i jedna od najvećih ICT konferencija u Bosni i Hercegovini u organizaciji kompanije King d.o.o. iz Doboja pod nazivom „King Partner Days 2019“ se održava 8. novembra u hotelu „Park“, u Doboju. Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje King-ovih poslovnih partnera, klijenata i dobavljača sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja. Sa preko 200 učesnika iz više od 120 kompanija King Partner Days predstavlja prestižan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika, te se očekuje da se ovaj trend nastavi.

UniCredit Bank d.d., partner konferencije

 

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.