(Video) Završen policijski pregled. Urgentni centar UKC-a Srpske nastavlja sa radom.

Policija je završila pregled urgentnog centra UKC-a Srpske i mi nastavljamo sa radom, izjavila je načelnica Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Slavica Zeljković za RTRS.

Zeljkovićeva je naglasila da su nakon jutrošnje dojave o bombi u UKC-u Srpske evakuisani pacijenti i radnici i da je situacija bila pod kontrolom.

– Preduzeli smo mjere da sve prođe bez panike i gužve. Ovo je još jedan od niza brutalnih napada na zdravstveni sistem – rekla je Zeljkovićeva. 


Đajić: Gnusni napad na UKC Srpske

Zdravstveni radnici su sa pacijentima ispred Univerzitetsko – kliničkog centra Republike Srpske, izjavio je generalni direktor UKC-a Srpske Vlado Đajić za RTRS.

Đajić je istakao da je ovo još jedan gnusni napad na UKC Srpske.

– Situacija  je ozbiljna, ali poštujemo sve procedure. Ispraznili smo zgradu, policija pregledava prostorije i nadam se da ćemo se uskoro vratiti na svoja radna mjesta – rekao je Đajić, piše rtrs.

https://granicedoboja.info/marketing/

Đajić otkrio sadržaj prijeteće poruke: „Alah je veliki i svi nevjernici će da eksplodiraju“

Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS rekao je jutros medijima da je u prijetećoj porucu ovoj zdrvastvenoj ustanovi pisalo da je „Alah veliki i da će svi nevjernici da eksplodiraju“.

„Upućena je tako jedna ozbiljna prijeteća nama i pacijentima“, rekao je Đakić.

Kako je naveo, nažalost zdravstveni radnici nisu jutros u operacionim salama ili ordinacijama već su  sa pacijentima ispred ove zdravstvene ustanove.

„Još jedan gnusni napad na UKC RS. Imali smo prošle godine izmišljenu aferu koja je uzdrmala zdrvastvene radnike i pacijente a danas imamo dojavu o eksplozivnoj napravi. Moram da pohvalim rad policije, zdravstvenih radnika i pacijenata“, rekao je Đajić.

Kako je napomenuo situacija je ozbiljna ali ispraznili su zgradu i polcija brzo i efikasno  pregleda prostorije te smatra da će se svi uskoro vratiti na radna mjesta. 

„Jedna teška osuda od mene i mojih saradnika i ppacijanta na ovo što se radi u pkolama ali i evo sada zrtavstvenim ustanovama. Nista im nije sveto pa i najteži pacijenti koji čekaju šta će biti“, rekao je Đajić.

Kako je rekao niko nije vitalno ugrožen jer su svi takvi pacijneti  svi su zbrinuti.

„Oni  su nažalost ostali tamo a dio osoblja je sa njima „, rekao je Đajić, pišu nezavisne.com.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.