Radojica Ćelić oštro po SNSD-ovom kadru u Stanarima

Načelnik opštine Stanari Radojica Ćelić, na svojoj fejsbuk stranici prozvao je pojedince iz SNSD-a Stanari.

U nastavku objava načelnika Ćelića:

U Domu zdravlja Stanari preuzimanjem vlasti zatekao sam dug od 239.000 КM. Pored totalnog finansijskog kolapsa bivši direktor Doma zdravlja Stanari je bez ikakvog zakonskog i moralnog prava, svom partijskom šefu i narodnom poslaniku iz Stanara i svojoj ženi preko budžeta Doma zdravlja kupio najnovije i najskuplje telefone marke Samsung koji su koštali po komadu preko 2000 КM, gurajući Dom zdravlja u još veću propast. Na ovakvo stanju u Domu zdravlja i to mu je bilo malo, pa je odlučio da im plaća i telefonske račune uz telefon.

Dok su medicinske sestre i doktori u Domu zdravlja imali po jedne rukavice, po neki zavoj i malo šta više, a neke ambulante još uvijek bez vode i kanalizacije, odlučio je da stepenice pojedinih ambulanti iz naše opštine poploča luksuznim mermerom. Naravno, mermer je naručio kod svog partijskog šefa i narodnog poslanika.
Ni tu mu nije bio kraj pa je krečenje prostorija Doma zdravlja plaćao po cijeni od 7 КM po kvadratu, dok realna cijena nije veća od 2,5 КM po kvadratu.

Da su ostali na vlasti još četiri godine od Stanara ne bi ostao kamen na kamenu. Narod im je pokazao šta misli i poslao ih u političku prošlost.
Za njima su ostali ogromni dugovi. Vratićemo ih do posljednje marke, ali im priče koje pričaju o svojoj „poštenoj vladavini“ više nikada neće proći!

Video možete pogledati OVDJE.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.