Prilikom utovara sijena Teslićanka upala u bunar i utopila se

​TESLIĆ – Tijelo žene M.V. izvučeno je iz bunara u mjestu Čečava, na području opštine Teslić, a sumnja se da je najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica upala u neograđen bunar i utopila se.

Naime, Policijskoj stanici Teslić, juče oko 8.40, prijavljeno je da je u pomenutom mjestu prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

„Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić, koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o licu inicijala M.V. sa područja opštine Teslić“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je u prisustvu ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić izvršen uviđaj prilikom čega je utvrđeno da je M.V. najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u nesporednoj blizini sjenika, a bio je pokriven najlonom i daskom.

„Od strane ljekara mrtvozornika izvršen je spoljašnji pregled beživotnog tijela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po tijelu“, navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Izvor: nezavisne.com

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.