Mesi napušta PSŽ, moguća destinacija je i Sloga iz Doboja

Mesi je zvanično napustio Pari Sen Žermen i njvjerovatnije nastavlja u Slogi.

Argentinski superstar Lionel Mesi napustiće Pari Sen Žermen poslije dvije godine. Argentinski fudbalski čudotvorac otići će iz glavnog grada Francuske na kraju sezone 2022/23, koju tim sa „Parka prinčeva“ završava ove subote, utakmicom protiv Klermona kod kuće.

Nezvanično, najvjerovatnija buduća destinacija ovog čudotvorca je Sloga iz Doboja, čije rukovodstvo je već preduzelo ozbiljne korake, da Mesija dovede u Doboj.

Mesi i ne krije zadovoljstvo što je Sloga iz Doboja zainteresovana za njegov angažman.

Želim da zahvalim klubu, gradu Parizu i njegovim ljudima za ove dvije godine, ali moje srce u narednom periodu pripada Slogi i Doboju. Ostalo je još samo da preciziramo topli obrok, prevoz, regres, penziono i zdravstveno. Dobio sam obećanje da i plata neće kasniti više od pola godine, kao i da neću biti namagarčen“, kratko je poručio Leo, a uz njega se oglasio i prvi čovjek kluba, Sloge iz Doboja. „Hoću da zahvalim Leu na privilegiji i povjerenju koje nam je ukazao. Biće nam čast vidjeti ovakvu fudbalsku zvijezdu na stadionu Luke u Doboju, kako doprinosi da Sloga u narednoj sezoni opstaje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i inspiriše naše mlade igrače. Za njegov dolazak u Slogu, mi smo obezbijedili kompletan budžet Grada Doboj, ustvari biće nam potrebno pola budžeta Republike Srpske, što ćemo bez problema obezbijediti, metodom svi za jednog.

Izvor: Satira 😄/GraniceDoboja.info


Više satira članaka OVDJEGD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.