Javni poziv za preduzetnike i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH

The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) raspisuje

Javni poziv

za obrte/samostalne preduzetnike i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH

GIZ BiH u okviru projekta  „EU4Business Recovery“, kojeg sufinansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke poziva obrte/samostalne preduzetnike i preduzeća koja vrše turističku djelatnost u BiH, da se prijave na Javni poziv za BESPLATNU TEHNIČKU PODRŠKU za unapređenje digitalne vidljivosti poslovnih subjekata u turističkom sektoru.  

Cilj ovog Javnog poziva je jačanje vidljivosti u digitalnoj sferi poslovnih subjekata u sektoru turizma u cijeloj Bosni i Hercegovini, investicijom u digitalne alate i tehnologije koji posljedično doprinose poboljšanju poslovanja.  

PRIJAVITE SE i transformišite Vaše poslovanje za veći uspjeh i konkurentnost, jer je broj mjesta ograničen.

Na javni poziv mogu se prijaviti obrti/samostalni preduzetnici i preduzeća koja vrše turističku djelatnost kao što su hoteli i smještajni objekti, turističke agencije, restorani, i seoska domaćinstva koja pružaju usluge vezane uz turizam.

Benefiti :

  • – Dvodnevna radionica za sve odabrane subjekte za temu korištenja digitalnih alata/kanala u turizmu nakon čega će preduzeća dobiti certifikate  
  • – Analiza trenutnog stanja digitalne vidljivosti preduzeća i stvaranje strategije ovisno o potrebama poslovnog subjekta,
  • – Savjetovanje i vodič za prezentaciju poslovnog subjekta:
  • o Online reputacija  
  • o Društvene mreže  
  • o Alati/Kanali za prodaju i prezentaciju
  • o Web stranica i pozicioniranje na pretraživačima  
  • o Storytelling & kreiranje sadržaja.

Svi zainteresirani su pozvani da podnesu svoje prijave sukladno pravilima popunjavanja i dostave prijave.  

Kako se prijaviti?

Prijave na projekat potrebno je izvršiti popunjavanjem online forme na linku: https://forms.gle/1NKShfthYK2T9c8d7 do 3.9.2023. godine. Prijave se podnose isključivo putem online forme te dostavljanje prijava u bilo kojoj drugoj formi (email, pošta i ostalo) neće biti uzeto u razmatranje.

Stručni tim će izvršiti pregled prijava te će odabranih 20 preduzeća koji će dobiti stručnu tehničku pomoć u narednom periodu.  

Projekat EU4Bussiness Recovery ima za cilj smanjenje posljedica izazvanih pandemijom Covid-19 na turistička preduzeća, te mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) u metalnom i drvnom sektoru, i sektoru proizvodnje tekstila, odjeće, kože i obuće, te na preduzetnike i poljoprivrednike.

EU4BusinessRecovery zajednički sufinansiraju Evropska unija i SR Njemačka čime podržavaju razvoj privatnog sektora u Bosni i Hercegovini. EU4BusinessRecovery zajedno provode GIZ, ILO i UNDP, od 2021. godine do 2023. godine. Za više informacija, posjetite www.eu4business.ba.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.