Fatalna Saška prijavljena za neovlašćeno snimanje fratra!

Saška Kovačević (21), fatalna Modričanka koja je seks snimcima ucijenila fratra I. K. za 250 000 KM, prijavljena je dobojskom tužilaštvu za još dva krivična djela.

U dopuni izvještaja, koju je PU Doboj dostavio tužilaštvu, Kovačevićeva se tereti za dva krivična djela neovlašćenog fotografisanja, odnosno snimanje fratra u seksu sa nepoznatom ženom. Djela su počinjena u maju i julu 2015. godine, a zajedno sa Kovačevićevom prijavljen je i njen saučesnik Milo Joksimović. On se tereti da je tokom snimanja seksa iz župnog ureda I. K. ukrao dva ručna sata, flašu “Jegermajsterea” oko 50 maraka.

nedjeljko_kovacevic_pixellhr-696x399

Pročitajte još: Otac Saške Kovačević tvrdi da je sveštenik bio opsjednut njom

Lažno predstavljanje

Dopuna izvještaja podnesena je i protiv Saškinog momka Aleksandra Vasiljevića (27) iz Doboja i to zbog krivičnog djela lažnog predstavljanja. Naime, Vasiljević se u pojedinim kontaktima fratru predstavio kao inspektor SIPA, a čak mu je pokazao i navodnu službenu dokumentaciju, iako se uopšte nije radilo o znački SIPA.

– Prijavljena lica su u avgustu 2017. godine lišena slobode u operativnoj akciji “Steroid“, koja je sprovedena u saradnji sa Upravom kriminalističke policije MUP RS. Od tada se sve troje nalaze u pritvoru – saopštio je PU Doboj.

Podsjetimo, fratar I. K. je u svom iskazu detaljno opisao kako mu je Kovačevićeva izjavljivala ljubav sve dok on nije poklekao i prekršio celibat. U iskazu se navodi da ju je upoznao još kao maloljetnicu, a vremenom su se sprijateljili pa je ona od njega posudila 7 000 KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio. U međuvremenu je navodno pokušavao da je iščupa iz lošeg društva, da bi mu ona, kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks.

saska-kovacevic-696x392Pročitajte još: Ko je fatalna crnka koja je zavela i ucjenjivala sveštenika u Modriči?

 

 

 

 

 

Iako se kako tvrdi opirao, s njom se ipak sastao u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol i ona je nastavila da navaljuje, pa su na kraju otišli u spavaću sobu.

– Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se stidi da je vidi golu – navodeno je u predlogu za pritvor Kovačevićevoj i ostalima. Navodi se da je I. K. osjetio još neke korake u sobi, a kada je pitao da li je još neko tu, odgovora nije bilo.

Prešli su na krevet i I. K. je imao kraći seks s ženom. Mjesec dana kasnije saznao je da je to bila druga devojka, a da je Saška sve snimala u namjeri da ga ucenjuju i izvlače novac. Saška mu je prvo tražila 30 000 KM, ali je on to odbio znajući da mu se na snimku ne vidi lice.

Da li je u svemu bilo i droge?

Dva mjeseca kasnije Sašku je sreo u restoranu u Gradačcu i za susjednim stolom mu je pokazala djevojku i rekla da je to ona što je bila sa njim. Upoznali su se, razmjenili brojeve telefona, i poslije tri dana djevojka je došla u njegov župni ured na piće. Pili su misno vino i I. K. tvrdi da se poslije jedne čaše osećao drogirano. Djevojka je to iskoristila, popela se na njega i imali su seks. Ujutro ga je pozvala i tražila mu 100 000 KM kako ne bi objavila snimak njihovog seksa. 

a4999bd6801f59b0a081-696x365

Još vijesti: Porno-snimcima fratru iznudili 250 000 KM!

 

 

 

 

 

Saška je prvo negirala da stoji iza toga, a kasnije je počela da ga ucjenjuje objavljivanjem tog snimka pa joj je u više navrata isplatio 156 000 KM. Da bi je isplatio, navodno je posuđivao novac od prijatelja, a čak je podigao i novac od životnog osiguranja.

U septembru 2016. Saška je fratra molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti pare, da ga voli i da želi da se uda za njega. Tražio joj je da ga ostavi na miru, ali je ona preko brze pošte počela da naručuje bunde, telefone, garderobu na njegovu adresu i govorila mu je da to mora platiti ili će imati problema. Saopštila mu je i da je u vezi sa Vasiljevićem, pa su njih dvoje zajedno počeli da ga ucenjuju.

Vasiljeviću je, kako se navodi, isplatio 60 000 KM i 4 000 evra, a dao mu je i svoje vozilo “audi A4”. Ucenjivanje i pretnje svim i svačim nastavile su se i narednih meseci, i kada više nije mogao da podnese te namete fratar se obratio istražnim organima. Sprovedena je detaljna istraga, i Kovačević i Vasiljevićeva su uhvaćeni u zamku. Uhapšeni su 16. avgusta nakon što su u označenim novčanicama i na unapred dogovorenoj lokaciji od fratra uzeli 15 000 KM.

Izvor: SrpskaCafe.com   Autor: O. Matavulj

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.