Doboj talac ne jedne stranke nego jedne porodice

Nedićeva kaže da se više i ne krije da je Doboj postao talac jedne porodice, ne samo jedna političke stranke. 


Povezano:

Nina Bukejlović predložila majku za delegata u VN RS


– Porodice i privatni životi ljudi koji obavljaju javne funkcije ne smiju nikada biti predmet rasprava u javnosti, sve dok ne posluju sa budžetom zemlje ili pretenduje da politiku i odlučivanje o životima građana pretvore u porodični biznis, što upravo čini jedna dobojska politička porodica – rekla je Olivera Nedić, predsjednica Gradskog odbora PDP-a Doboj. 

Nedićeva kaže da se više i ne krije da je Doboj postao talac jedne porodice, ne samo jedna političke stranke. 

– Nakon što je javnost saznala da funkcioner SNSD-a Miloš Bukejlović, koji je, između ostalog, i novoizabrani narodni poslanik, a donedavni suprug narodnog poslanika Nine Bukejlović, nezakonito obavlja čak šest funkcija, danas vidimo da je gospođa Bukejlović, rođena Prešić, svoju majku Aidu Prešić predložila za delegata u Vijeću naroda Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda. Ne smije se zaboraviti ni da se to sve radi pod dirigentskom palicom njihovog pater familiasa Obrena Petrovića, koji je i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH. Ovakve pojave s pravom u narodu stvaraju gađenje prema politici i pitanje „Pa, je li vam dosta?!“ – ističe Nedićeva. 

Ona kaže da pojedini funkcioneri SNSD-a očigledno nemaju ni gram stida, a da pokušaj inicijative Milorada Dodika, koja je prepisana od PDP-a, da jedna osoba može da obavlja samo jednu javnu poziciju sada zvuči još licemjernije: 

– Sve i da ozakone takvu inicijativu, o kojoj su, kako smo se uvjerili, pričali tek dva dana, vjerovatno bi je, po dobojskom receptu, modelirali u „jedna porodica, sve budžetske pozicije“ – rekla je Nedićeva. 

Izvor: bn

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.