Sloga u nezgodnom trenutku dočekuje GOŠK: Jusufbegović bez pola tima

DOBOJ – Pred fudbalerima Sloge je veoma težak ispit u kojem će u subotu od 13.30 časova na stadionu “Luke” ugostiti GOŠK iz Gabele. Biće to okršaj sa direktnim rivalom u borbi za opstanak, a pred meč šef stručnog štaba Dobojlija Nedim Jusufbegović ima velikih kadrovskih problema.

– Stefan Milosavljević, Dejan Milićević, Momčilo Mrkaić, Zoran Karać i Milan Milanović će ovaj meč sigurno propustiti zbog povreda, dok su Toni Jović, Mladen Veselinović i Haris Ovčina povratnici u ekipu, ali ne treba zaboraviti da su skoro dvije sedmice bili izvan trenažnog procesa. Ovako veliki broj odsutnih igrača diktirao je pripremu utakmice u Kupu Srpske protiv Alfa Modriče, ali i ove protiv GOŠK-a – naglasio je Jusufbegović.

Iako će biti gotovo bez pola tima, iskusni stručnjak zna recept za uspjeh u subotnjem susretu.

– Ako na teren izađemo kao tim i ako budemo disali kao jedan, možemo izvući povoljan rezultat. Nas slovom i brojem u ovom trenutku ima 13, 14 koji mogu biti konkurentni za utakmicu, tako da moramo da vodimo računa o intenzitetu. Sigurno je da neće biti nimalo lako, jer tim iz Gabele dolazi na ovo gostovanje osokoljen poslije prve pobjede, ali ipak očekujem da budemo konkurentni u ovom susretu i dođemo do bodova – dodao je Jusufegović.

Ostali parovi: subota: Sloboda – Zrinjski (16), Velež – Posušje (20.45), nedjelja: Igman – Sarajevo (13), ponedjeljak: Široki Brijeg – Borac (18), Željezničar – Radnik (igrano u petak), prenosi Glas Srpske.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.