(VIDEO) Jedan detalj presudio u brzom hvatanju saučesnika u ubistvu Kulišića

Ubica Andrea Kajganić je sa svojim saučesnikom u zločinu iz strasti L.D. (19) do detalja isplanirala teško ubistvo supruga Saše Kulišića, ali jedan detalj je bio koban za njih.

Kako ekskluzivno saznaje Srpskainfo u noći ubistva policijski službenik je primijetio L.D. (19) u iznajmljenom automobilu na benzinskoj pumpi u Doboju.

– Kada je utvrđeno da se radilo o teškom ubistvu, ova informacija je bila od ogromnog značaja u brzom hapšenju osumnjičenog saučesnika, a ubrzo i počinioca, odnosno supruge- otkriva izvor Srpskainfo.

Ipak, o naivnosti osumnjičene Andreje Kajganić dovoljno govori da je u porodičnoj kući u noći ubistva ostavila dvije kćerkice.

Saša Kulišić pronađen je juče oko 13 časova mrtav u šumi u blizini izletišta Preslica.

Teško ubistvo prijavljeno je juče oko 11 časova kada je kuma žrtve i osumnjičene primjetila krvave tragove u porodičnoj kući.

Svirepost ubica Saše Kulišića šokirala je i istražioce, pa je krivično djelo i kvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprijećena i kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni dvojac uhapšen je u rekordnom vremenu nakon brutalnog ubistva i trenutno su na kriminalističkoj obradi, prenosi Srpskainfo.PRIJETI MU DOŽIVOTNA ROBIJA Ovo je saučesnik u brutalnom ubistvu Saše Kulišića

Republiku Srpsku, ali i region potreslo je brutalno ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja koji je ubijen u šumi Preslica.

Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo tijelo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblijepljeni selotejp trakom.

Jedan od osumnjičenih za svirepo ubistvo u Doboju je Dražen Lazarević (19) iz Karanovca.

On je zajedno sa Andreom Kajganić (33), suprugom nesrećnog čovjeka, danima prije iznajmio auta u rentakar agencijama u Banjaluci i Doboju, te su detaljno isplanirali zločin.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lijekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvijetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama prijeti doživotna robija.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.