Toni Cetinski: Ne znam kako ću se vratiti na scenu

Pjevač Toni Cetinski, koji je prošlog petka udario u tijelo muškarca koje je ležalo na ulici, još uvijek ne izlazi pred kamere, a za hrvatski RTL je ispričao zašto nije bio na sahrani i vozi li auto nakon nesreće.

Cetinski je ispričao kako šest dana nije normalno spavao i kako je dugo razmišljao o tome da li da dođe na sahranu preminulog 62-godišnjaka, odmilja zvanog Brace.

– Razmišljao sam doći, međutim nisam mogao skupiti snage. Ne mogu. Skršen sam. Nisam uopšte ni u Rovinju, ni u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, čak ni onima koji se usude insinuirati grozne stvari – rekao je.

Dodao je kako je vjernik i da tog dana nije imao nikakav loš predosjećaj.

– Očito je to bio taj trenutak namijenjen sudbinski, da ja tad baš prođem. Cijeli život sam u nekom strahu od tih automobila jer to je nešto što čovjek samo misli da kontroliše potpuno – rekao je Toni.

Iako je objavljeno da će se, zbog potpisanih ugovora, 11. novembra pojaviti na koncertu u Cirihu, on je i taj koncert otkazao.

– Ne znam kako ponovo stati na pozornicu. Nema druge. Ja moram pokušati ići dalje, moram živjeti, moram se baviti ovim poslom – otkrio je Cetinski.

Izvor: srpskacafe.com

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.