Nova radna mjesta u Tešnju: Delta Marketing u BiH zapošljava 60 novih agenata

Vijesti o otvaranju novih radnih mjesta u našoj zemlji raduju Bosance i Hercegovce.

Posljednjih sedmica nekoliko firmi bilo je prisiljeno otpustiti desetine i stotine radnika, zbog čega otvaranje novih radnih mjesta u ovom trenutku ima dodatnu težinu.

Tešanj je posljednjih desetak godina sinonim za uspješnost i raj za investitore, a rijetke su sredine u Bosni i Hercegovini kao ovaj gradić gdje je pozitivan prirodni priraštaj i gdje je zaposleno više radnika nego prije rata. Sada su tu brojne uspješne kompanije i firme koje svoje proizvode plasiraju na svjetsko tržište. U Tešnju će uskoro “Delta Marketing” otvoriti 60 novih radnih mjesta.

– Nismo slučajno izabrali Tešanj za proširenje našeg poslovanja. Ovdje investitori imaju vrhunske uslove i podršku lokalne zajednice. Nakon deset godina rada u Sarajevu, gdje imamo 70 radnika, odlučili smo se na proširenje poslovanja. Moramo istaći susretljivost nadležnih općinskih struktura u Tešnju – ističu iz “Delta Marketinga”.

“Delta Marketing” jedna je od najuspješnijih firmi za telemarketing u našoj zemlji u oblasti odlaznih poziva (outbound calls) .

– Mi pomažemo da kupce pretvorite u zadovoljne kupce. Iza nas je decenija uspješnog rada. Kod nas se tačno zna šta ko radi i nema prostora za improvizacije. Naša najveća snaga su vrijedni i profesionalni radnici. Pažljivo biramo svakog radnika. Ako želite uspješno komunicirati za brendove i s ljudima, morate ih razumjeti. Zato ne radimo uvijek sve za svakoga, već vam nudimo upravo ono rješenje koje vama odgovara. Kako bi na kraju vaši kupci bili više nego zadovoljni vama i vi nama. Ne možete kupiti zadovoljstvo kupaca, ali možete uložiti u njega. Imamo modernu korisničku službu koja radi sa dosta strasti, znanja i ideja. Imamo iskustvo, stručnost i uspjehe iz 30 projekata u svim industrijama, od opskrbe energijom i telekomunikacija, preko anketa i planiranja, do potencijalnih kupaca u svim mogućim kategorijama – kažu iz “Delta Marketinga” te dodaju da zbog proširenja poslovanja i u Sarajevu traže deset novih radnika, a koji uslovi su potrebni za radno mjesto možete pogledati na ovom linku.

Kako ističu, ova firma postavlja standarde za svoju industriju u pogledu sigurnosti, tehnologije i inovacija i uvijek može ponuditi najbolja rješenja.

– Naša grupacija ima i tri firme koje se nalaze u Evropskoj uniji i sve radimo po njihovim standardima. Širom Bosne i Hercegovini su smješteni izvršni i servisni centri za telekomunikaciju, a logistika i ostali segmenti kompanije nalaze se u Njemačkoj i u još nekoliko zemalja Evropske unije. Nakon otvaranja filijale u Tešnju nastavljamo sa drugim bh. gradovima i daljim razvojem. Plan nam je da do 2025. godine imamo 200 zaposlenih. Imamo velike planove, a sigurno da ćemo ih realizirati bez većih problema jer nudimo plate iznad prosjeka i ostale uslove koji su bolji nego kod konukrencije. Uslov je poznavanje njemačkog jezika i godinu dana rada u telefoniji – poručuju iz ove firme.

Izvor: biznisinfo.ba

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.