Dobojlija Marko Maksimović osvojio prvo mjesto na turniru – VIII Memorijal Jovana Кukarasa, U14 Tennis Europe, Subotica, Srbija

Međunarodni teniski turnir 2. kategorije za djevojčice i dječake do 14 godina VIII Memorijal Jovana Кukarasa, održao se u TК Spartak u Subotici od 31. avgusta do 4. septembra 2020. godine, u organizaciji i u okviru Tennis Europe Junior Tour-a. Igralo se na 8 terena sa šljakom. Nažalost, nije bilo dozvoljeno prisustvo gledalaca.

Na ovom tradicionalno jakom turniru ove godine je usljed pandemije bilo znatno manje takmičara. Uglavnom su tu najbolji srpski teniseri u ovoj uzrasnoj kategoriji, a pored njih na turniru je učestvovalo nekoliko tenisera iz Bosne i Hercegovine, Rumunije, Rusije, Bugarske, Češke Republike, Nemačke i Ukrajine, piše maliigraci.rs.

Iva Janković (Srbija) i Marko Maksimović (Bosna i Hercegovina) osvojili su titulu na VIII Memorijalu Jovana Кukarasa u Subotici, a Ana Savković i Nikola Lulić su osvojili drugo mesto. Čestitamo!

Teniser iz Doboja Marko Maksimović u finalu je savladao Beograđanina Nikolu Lulića 6-1 6-0, ne izgubivši tako nijedan set na turniru!

  • Polufinale: Marko Maksimović – Aleksandar Daskalović 6-3 7-5.
  • Četvrtfinale: Marko Maksimović – Danijel Кrstevski 6-1 6-0.

Na odličnom međunarodnom uspjehu, sve čestitke Marku i njegovom treneru Denisu Spahiću.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.