4. Ulična trka Modriča

U subotu 26.06.2022. godine sa početkom u 19:30 časova u Modriči se održava 4. Ulična trka Modriča, atletska trka na 10 i 5 kilometara.

Start i cilj trke nalaze se u centru Modriče, na Trgu dr Milan Jelić.

Trasa trke prolazi kroz naselja MZ Modriča 1 i MZ Modriča 3 i to sljedećom trasom: Trg dr Milan Jelić – Stepe Stepanovića – Berlinska – Kralja Petra – Moravska – pored Rafinerije ulja Modriča – Stepe Stepanovića – na kružnom toku trkači koji trče na deset kilometara skreću lijevo ka Berlinskoj ulici i trče još jedan krug, dok trkači koji trče pet kilometara nastavljaju pravo ka cilju.

Saobraćaj na pomenutoj trasi će biti obustavljen u period od 19:30 do 20:30 časova, organizatori ovom prilikom mole vozače da imaju strpljenja zbog izmjene režima saobraćaja u pomenutom terminu, te da poštuju instrukcije od policijskih službenika PS Modriča i redara-volontera koji će biti obilježeni sa narandžastim majicama.

U sklopu 4. Ulične trke Modriča po četvrti put se održava trka na deset kilometara, koja je ove godine premjerena od strane ovlaštenog AIMS mjerioca i sertifikovana od strane Svjetske atletike (World Athletics).

Po prvi put se održava trka na pet kilometara u dužini od 5304 metra.

Na četvrtoj uličnoj trci u Modriči prijavljeno je oko 250 učesnika, te po prvi put dominiraju učesnici iz Modriče sa preko 50 prijavljenih učesnika.

Najbolji na trci na deset kilometara podijeliće nagradni fond u iznosu od 1000KM, dok će pobjednici na trci na pet kilometara dobiti robne nagrade.

Pored proglašenja najboljih u generalnom plasmanu, učesnici će se rangirati u starosnim kategorijama, te će biti nagrađeni najbrži Modričani.

Prije trka za seniore održaće se TROPIC dječije trke sa početkom u 17:30 časova, na kojima će učestvovati rekordan broj od preko 250 učesnika do uzrasta od jedanaest godina.

Učesnici TROPIC dječijih trka trčaće u šest uzrasnih kategorija. TROPIC dječije trke održavaju se po pod motom “važno je učestvovati”, te su organizatori zajedno sa kompanijom TROPIC za sve učesnike obezbijedili učesničke medalje, kao I slatke poklone, a prijave za trku su besplatne.
Organizatori mole sugrađane da podrže učesnike 4. Ulične trke Modriča, te da zajedno pošaljemo lijepu sliku iz našeg grada.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.