Pronađena droga, uhapšena osoba iz Doboja

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su osobu iz Doboja K.DŽ. zbog trgovine drogom i omogućavanja uživanja narkotika drugim licima, dok su dvije osobe iz ovog grada prekršajno sankcionisane.

Policija je došla do saznanja da tri nepoznata lica posjeduju određenu količinu droge, distribuiraju je i omogućavaju drugim licima uživanje narkotika na području Gradiške.

Operativnim radom na terenu policija je pronašla lica čiji su inicijali S.V, DŽ.O. i K.DŽ, a testiranjem je utvrđeno da su sva tri pozitivna na drogu, te je lice K.DŽ. uhapšeno.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres vozila koje koriste osumnjičena lica i tom prilikom su pronađeni određena količina spida, skanka, 10 tableta ekstazija, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je da protiv K.DŽ. bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet droge i omogućavanje uživanja droge, dok su lica S.V. i DŽ.O. prekršajno sankcionisana, prenosi Srna.

Policijska uprava Gradiška nastaviće sa ovim aktivnostima, te apeluje da građani eventualna saznanja u vezi sa zloupotrebom droge prijave policijskim službenicima, kako bi saradnjom građana i policije zaštitili živote mladih, prenose nezavisne.com.

GD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.