Categories: DobojKonkursiOglasi

Zainteresovani ste za posao u Hrvatskoj?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Doboju u Hotelu Park, u ponedjeljak 30.01.2023. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Studenac“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Do današnje impozantne brojke od preko 1000 trgovina duž cijele Hrvatske te više od 5500 zaposlenika, Studenac je došao širenjem svoje prodajne mreže te sistemskim ulaganjem u inovacije i modernizaciju poslovanja čime postaje jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj. Ključna tačka strateškog zaokreta bila je 2018. godina od kada kompanija snažno raste organski i akvizicijama, razvija se i naposljetku svojom poslovnom fleksibilnošću dolazi u sam vrh domaće privrede te je danas dio ugledne liste 50 najuspješnijih domaćih kompanija u Hrvatskoj. Također, zahvaljujući specifičnom „proximity“ konceptu i prodavnicama malih formata koje svojim kupcima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi nude sve što im je potrebno, i sitno i bitno, pozicija Studenca jedinstvena je na tržištu. Poštujući lokalne specifičnosti i obilježja te osluškujući potrebe i želje svojih kupaca, Studenac je poznat po prepoznatljivome „dobrosusjedskom“ karakteru.

U proteklih nekoliko godina u Studencu je radilo nekoliko stotina sezonskih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji se svake godine ponovo vraćaju. Svakako je bitno spomenuti da Studenac u skladu sa zakonskim okvirima i mogućnostima, svoje sezonske radnike zapošljava i nakon same sezone.

Svojim sezonskim radnicima Studenac obezbjeđuje smještaj i prevoz sa posla i na posao te podmiruje troškove putovanja od mjesta prebivališta do mjesta rada u Hrvatskoj i natrag ali i troškove izrade sanitarnih knjižica.

Uz mjesečnu platu i naknadu za topli obrok, zaposlenicima je obezbjeđeno profesionalno uvođenje u posao kao i sezonski bonusi.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Studenac organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Doboju, ponedjeljak 30.01.2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u Doboju u prostorijama Hotela Park.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Studenac“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao ali i da obave razgovor za isti.

GD

Recent Posts

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

21 sat ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

24 sata ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

2 dana ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

2 dana ago

Detalji tragedije kod Dervente: U sudaru poginuo sin, otac povrijeđen

DERVENTA - Maloljetni dječak je poginuo, dok je njegov otac S.Đ. povrijeđen u sudaru automobila…

2 dana ago

VISOKE CIJENE „PREKINULE“ TRADICIJU RASKOŠNIH TRPEZA: Građani Srpske, po svemu sudeći, skromno će dočekati predstojeće praznike

PRED nama je mjesec koji obiluje brojnim praznicima i kada je po tradiciji velika potražnja…

3 dana ago

This website uses cookies.