Zainteresovani ste za posao na Jadranskom moru?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Doboju u Hotelu Park, u ponedjeljak 23.01.2023. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za iduću godinu jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u mjesecu aprilu. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.000 zaposlenika. A upravo kako bi privukli nove zaposlenike, početkom novembra Aminess kompanija predstavila je inspirativnu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Gdje kolege postaju prijatelji“ čiji su glavni protagonisti glumica i voditeljica Doris Pinčić, pjevač Marko Tolja, Aminessovi zaposlenici te renomirani chefovi suradnici David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan.

Trenutni pokazatelji bookinga za turističku 2023. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2023. isplatiti do 2.000,00 eura nagrada i benefita, što uključuje sezonsku nagradu do 1.000,00 eura za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi. Uz to, najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti gotovo 200.000,00 eura. Također, kompanija zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 1.300,00 eura za zaposlenika godine. Svim zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i programi usavršavanja, zbog čega se mogu razvijati unutar kompanije. „Zaposlenicima osiguravamo jedne od najboljih uslova rada u turizmu. Tražimo više od 1.000 ljudi, koji su spremni učiti i razvijati se te raditi s najboljim profesionalcima. U Aminessu njegujemo prijateljsku atmosferu te razvijamo uspješnu turističku priču“, poručuje Marina Jurić, direktorica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Doboju, ponedjeljak 23.01.2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u Doboju u prostorijama Hotela Park.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Aminess Hotels & Campsites“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao ali i da obave razgovor za isti.

GD

Recent Posts

Hristos Vaskrse -Vaistinu Vaskrse: Običaji za Vaskrs

Svim pravoslavnim vjernicima srećan najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs, uz tradicionalan pozdrav Hristos Vaskrse -…

2 sata ago

Nove kazne za turiste u Crnoj Gori: Spremite i do 1.000 evra

Lokalne vlasti Tivta odlučili su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pješačkim zonama,…

11 sati ago

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

2 dana ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

2 dana ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

3 dana ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

3 dana ago

This website uses cookies.