Categories: TeslićVijesti

TIŠINU PREKIDALI JECAJI: Sahranjene majka i ćerka koje su poginule u Tesliću, dečak se moli da mu otac preživi

TUGA je juče okovala Teslić, a posebno njegovo naselje Banju Vrućicu.

U prisustvu rodbine, komšija, prijatelja, radnih kolega i učenika osnovne i srednje škole, juče su sahranjene Svjetlana (37) i njena kćerka Dragana (19) Livnjak, koje su u subotu smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu u naselju Gornji Buletić. 

Rođak ove porodice Tihomir Livnjak organizovao je sahranu, na kojoj se čula grobna tišina, a onda i plač za voljenima koji se daleko čuo. I sam u šoku, smogao je snage da sve protekne u najboljem redu, iako se pred samo iznošenje kovčega iz kuće žalosti i verskog obreda, nad ovim krajem sručio pljusak. 

– Hvala narodu što je došao da nam ublaži bol i tugu. Želim da ova sahrana prođe onako kako smo zamislili, a misli su nam u UKC RS u Banja Luci, gde se lekari bore za život rođaka Zorana i njegove mlađe 4-godišnje kćerke Sofije. Oni su i dalje u komi. Da je da se bar oni izvuku. Vidite, od petočlane složne i vredne porodice, u kući ostade samo njihov sin Dragan (15). Mi ćemo se brinuti za njega, neće on ostati sam, jer na njegova nejaka pleća pala je velika tragedija i bol koju bi teško podneo i stariji čovek – kaže Tihomir Livnjak.

Na posljednji ispraćaj Svjetlani došle su njene radne kolege iz fabrike obuće „Verdi“. Na njihovim licima tuga i neverica. Tu su bile i koleginice poginule devojke i kćerke Dragane koja je tek diplomirala srednju tehničku školu i pre nepun mesec se zaposlila. O ovoj porodici samo reči hvale imao je i komšija Marko Milojević.

Iz OJT Doboj su jučer saopštili da je donesena naredba o otvaranju istrage protiv vozača Audija A6 Gorana Bjelca (20) iz Teslića zbog sumnje da je u saobraćajnoj nesreći kao vozač Audija u sudaru sa Fiatom kojim je upravljao Zoran Livnjak, počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. 

Prikupljaju se dokazi nakon čega će biti formiran krivični predmet. Tačna je i informacija da Bjelac u vreme saobraćajne nesreće nije imao vozačku dozvolu. Oduzeta mu je pre dva meseca zbog prekoračenja brzine, a pre 10 dana je procesuiran zbog vožnje bez vočačke dozvole.

Izvor: novosti.rs (Dnevni avaz)

GD

Recent Posts

Željeznice RS uskoro holding s tri kompanije

Završetak restrukturiranja prema programu Svjetske banke očekuje se do kraja godine Izvršni direktor "Željeznica Republike…

24 sata ago

DA LI JE BILO MOGUĆE ODBRANITI DOBOJ? Evo šta su rekli svjedoci odbrane na suđenju Obrenu Petroviću

POPLAVE koje su zadesile Doboj 2014. godine spadaju u red onih koje se dešavaju u…

24 sata ago

Evo koliko će studenti plaćati školarinu na fakultetima u Srpskoj

Vlada Republike Srpske donijela je odluku o visini školarine za redovne studente na studijskim programima…

2 dana ago

Cijena stanova u Srpskoj veća za 24,1 odsto

Prosječna cijena po metru kvadratnom završenog i prodatog stana u prvom kvartalu ove godine u…

2 dana ago

ČUPO GARAGE Doboj: Autolimarske i autolakirerske usluge (FOTO)

Tražite pouzdanu i profesionalnu autolimarsku i autolakirersku radnju u Doboju? ČUPO GARAGE nudi uslugu popravke…

3 dana ago

Ekspertski tiket dana: Saznaj koji su najsigurniji tipovi u Ligi Evrope i Ligi konferencija!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom…

3 dana ago

This website uses cookies.