Modriča

SAOBRAĆAJKA U DOBORU: Sudar voza i automobila. Vozač u komi (FOTO)

Na pružnom prelazu, u mestu Dobor 02.04.2019. godine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „Citroen“ i lokomotiva Željeznica Republike Srpske

Mesto udesa, Foto V.Blagojević

Na pružnom prelazu u mestu Dobor kod Modriče u utorak u 20,10 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „Citroen“, kojim je upravljalo lice N.O.(20) sa područja opštine Vukosavlje i lokomotiva Željeznica Republike Srpske, kojom je upravljalo lice M.B.(46) iz Doboja. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča – saopštila je Policijska uprava Doboj.

Kako smo nezvanično saznali teške telesne povrede zadobio je Nermin Omičević iz Jakeša u opštini Vukosavlje, koji još nema ni dvadeset godina. Prva ljekarska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja Modriča odakle je prevezen u dobojsku bolnicu. Zbog teškog stanja Omičeviće je hitno prebačen na Univerzitetsko klinički centar u Banja Luci gde je odmah operisan i lekari se bore za njegov život.

Na neobezbeđenom pružnom prelazu na kome su se u poslednjih nekoliko meseci desile dve teške nesreće našao se Jefto Ristić iz Dobora .

Pročitajte još: PUKOM SREĆOM IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Sudar automobila i šinske mašine, jedna osoba povređena

Kad sam čuo za nesreću odmah sam došao na prelaz. Povrijeđenog mladića nije bilo, jer ga je odvezla Hitna pomoć u Dom zdravlja. Lokomotiva je auto gurala u kanal nekih pet metara. Nadam se da će momak preživeti – kaže Ristić.

Auto u kom je mladić nastradao,Foto V.Blagojević

Jedna žena iz Dobora je zamolila da joj se ne objavljuje ime u novinama ali ima svoju verziju događaja.

Bila sam u kući kada sam čula snažan udarac. Dok sam izašla iz kuće, već su tu bila kola hitne pomoći, stigla je i polcija. Čula sam da je mladić imao devojku u ovom naselju. Nije je našao kući, pa se vraćao. Krenuo je da je potraži. Nesreća se desi u sekundu.To je sudbina i od nje se pobjeći ne može. To ja najbolje znam, imala sam šest saobraćajnih nesreća i preživela. Moraš u tom trenutku doći na suđeno mesto i gotovo – priča žena čija je kuća udaljena nekoliko desetina metara od mesta nesreće.

U Jakešu svi kažu da je Nermin bio momak za primer. Radio je kao konobar u jednom restoranu u Vukosavlju, navode novosti.rs.


 

Mladić nakon udesa u dubokoj komi

Vozač „sitroena“ Nermin O. (20) iz Vukosavlja koji je sinoć povijeđen je kada se njegov automobili sudario sa lokomotivom na pružnom prelazu kod Modriče, trenutno je u stanju duboke kome i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, saznaju Nezavisne.

Mladić je nakon nezgode koja se desila sinoć u 20.10 časova na pružnom prelazu u mjestu Višnjik,  nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča prebačen u dobojsku bolnicu, ali je zbog težine povreda transportovan na UKC RS.

„Danas je u Urgentni centar UKC RS dovezen je pacijent N.O.(20) i hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje“ , naveli su iz UKC RS.

Prema riječima Darka Golića, načelnika ove Klinike pacijent je zadobio tešku povredu glave i trenutno je u stanju duboke kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne, navode nezavisne.com.

GD

Recent Posts

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

23 sata ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

1 dan ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

2 dana ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

2 dana ago

Detalji tragedije kod Dervente: U sudaru poginuo sin, otac povrijeđen

DERVENTA - Maloljetni dječak je poginuo, dok je njegov otac S.Đ. povrijeđen u sudaru automobila…

2 dana ago

VISOKE CIJENE „PREKINULE“ TRADICIJU RASKOŠNIH TRPEZA: Građani Srpske, po svemu sudeći, skromno će dočekati predstojeće praznike

PRED nama je mjesec koji obiluje brojnim praznicima i kada je po tradiciji velika potražnja…

3 dana ago

This website uses cookies.