PONUDA koja se NE PROPUŠTA!

Ako ste ZAINTERESOVANI za KOMPLETNU PONUDU USLUGA ili neku POJEDINAČNU USLUGU, slobodno nam se obratite, na e-mall: [email protected], a mi ćemo Vam u što skorijem roku odgovoriti.


Cijena KOMPLET USLUGA kreće se (mogućnost kasnijeg prelaska na dio usluga, tj. manju mjesečnu cijenu):

 • za PREDUZETNIKE (s.p.) od 130 KM/mjesečno na dalje  i
 • za PRAVNO LICE (d.o.o. i druga) od 180 KM/mjesečno na dalje

KOMPLET USLUGA podrazumijeva:

 1. računovodstvene usluge,
 2. izrada i održavanje web stranice,
 3. izrada i održavanje FB stranice,
 4. reklamiranje na portalu GraniceDoboja.info (statična reklama + PR objava članaka + podjela na našoj FB stranici).

U UPITU je potrebno da nam odgovorite na postavljena pitanja:

1/ Za koju navedenu uslugu ste zainteresovani (SVE ili NEKU POJEDINAČNU)?

 • Analiza isplativosti biznisa i pomoć pri osnivanju (d.o.o., s.p., drugo)*
 • Računovodstvo / knjigovodstvo za PRAVNO LICE (d.o.o.,….) i za PREDUZETNIKE (s.p.) kod licenciranih sertifikovanih računovođa sa dugogodišnjim iskustvom
 • Izrada Web stranice
 • Održavanje Web stranice
 • Vođenje Fejsbuk stranice**
 • Reklamiranje na portalu GraniceDoboja.info (statična reklama + PR objava članaka)***

2/ Ako još niste registrovani. Koju djelatnost želite pokrenuti?

3/ Ako ste registorvani. Kako ste registrovani (d.o.o., s.p.,…)?

Da bi Vam odredili cijenu, potrebno je da Vašu djelatnost prepoznate u nekim od karakteristika (računovodstvo u Doboju):

 • CIJENU usluge za PRAVNO LICE (d.o.o. i druga) određuje njegova veličina (malo, srednje, veliko), vrsta djelatnosti (usluga, trgovina (sa ili bez izrede kalkulacije), ugostiteljstvo, proizvodnja, zdravstvene ustanove, predškolske ustanove), broj zaposlenih, broj radnih jedinica, PDV obveznik.
 • CIJENU usluge za PREDUZETNIKE (s.p.) određuje se na osnovu kriterija: na koji način je registrovan (mali, veliki), vrsta djelatnosti (usluga, trgovina (sa ili bez izrede kalkulacije), ugostiteljstvo, proizvodnja), broj zaposlenih, broj radnih jedinica, PDV obveznik, registrovan po sistemu dvojnog knjigovodstva.

POJAŠNJENJE:

* Analiza isplativosti biznisa i Pomoć pri osnivanju d.o.o. ili s.p. – Na osnovu Vaše vizije o biznisu, predlažemo optimalan oblik organizovanja, kao i isplativost pokretanja biznisa uzimajući u obzir sve prihode i rashode.

** Vođenje Fejsbuk stranice – Podrazumijeva Fejsbuk marketing putem kojeg CILJANO dopiremo samo do onih kupaca koji su prema svojim DEMOGRAFSKIM podacima, INTERESOVANJIMA i PONAŠANJIMA, zainteresovani za vaš proizvod.

*** Reklamiranje na portalu GraniceDoboja.info – Osnovna CIJENA se u PROMO periodu kreće od 45KM/mjesečno, 225KM/polugodišnje i 405KM/godišnje, a podrazumijeva statičnu reklamu sa linkom i objavu pripremljenog PR članka. Polugodišnji i godišnji zakup procentualno smanjuje ukupnu cijenu.IZDVOJENA ponuda: SJEDIŠTE za registraciju preduzeća uz poštansko sanduče


Više na linku MARKETING