Categories: EkonomijaPetrovo

„MODELS“ iz Petrova sigurno korača naprijed, zapošljava dodatnih 50 radnika

Za manje od 10 mjeseci od otvaranja, firma „Models“ iz Petrova ispunila je kako planove menadžmenta tako i očekivanja zaposlenih. Visoko pozicioniranje na zahtjevnom evropskom tržištu u jakoj konkurenciji proizvođača kreveta, kvalitet proizvodnje koji s lakoćom prolazi sve kontrole i ispunjava standarde, stotinu pet zaposlenih radnika čija su primanja od prvog januara povećana za 5 %, za koje je topli obrok organizovan u moderno opremjenoj kuhinji i trpezariji, koji imaju naknadu troškova prevoza i druge pogodnosti. Ali ni to nije sve, kaže vlasnik firme Arslan Kavgić iz Živinica.

„Kad smo prošle godine došli ovde u Petrovo mnogi su bili skeptični, posebno oko visine primanja radnika koje smo najavili. Danas i najveći skeptici vide da je Models firma u kojoj se radnik poštuje, u kojoj menadžment ispunjava sve ono što je obećano i planirano i gdje se planira još više i još bolje“, kaže Kavgić.

Kako je najavio plan je da u narednom periodu bude puštena još jedna proizvodna linija a već je otvoren pozi za zapošljavanje novih 50 radnika.

„Nama još treba 15 radnica u šivaoni, 15 tapetara, 5 kovača, 5 radnika u mašinskom odjeljenju obrade drveta i iverice i 10 pomoćnih radnika. Pozivam sve zainteresovane za zaposlenje da dođu u sjedište firme ovde u Petrovu i postanu dio Models porodice“, poručuje Kavgić, najavivši da će polovinom ove godine primanja svih radnika biti povećana za dodatnih 5%.

Kao izuzetno važnu činjenicu u otvaranju i radu firme Models u Petrovu Kavgić je istakao odličnu saradnju sa rukovodstvom ove opštine, prvenstveno sa načelnikom Ozrenom Petkovićem. Plod takve saradnje već polovinom ove godine biće i otvaraje dječijeg obdaništa u krugu firme, o čemu su Petković i Kavgić razgovarali. Ovo obdanište će, kako u naglasili, značajno rasteretiti JPU „Majke Jugović“ u Petrovu, gdje je na čekanju na upis veliki broj mališana, te omogućiti svoj djeci predškolskog uzrasta iste mogućnosti za predškolsko obrazovanje.

„Za sve zaposlene u firmi Model, odnosno njihove mališane, obdanište će biti besplatno“, poručio je Arslan Kavgić.

Izvor: MediaCentar Petrovo

GD

Recent Posts

Hristos Vaskrse -Vaistinu Vaskrse: Običaji za Vaskrs

Svim pravoslavnim vjernicima srećan najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs, uz tradicionalan pozdrav Hristos Vaskrse -…

12 sati ago

Nove kazne za turiste u Crnoj Gori: Spremite i do 1.000 evra

Lokalne vlasti Tivta odlučili su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pješačkim zonama,…

20 sati ago

VELIKA PORODIČNA ŠETNJA u Doboju: Međunarodni dan porodice u organizaciji Republičkog udruženja 4+ i drugih

U Doboju, 19. maja 2024. godine, od 9,00 časova se organizuje jutarnja molitva u hramu…

2 dana ago

Veliki petak: Danas je najtužniji hrišćanski praznik, dan kada je razapet i umro Isus Hristos

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju Veliki petak, dan kada je na Golgoti razapet…

2 dana ago

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO REGION Osumnjičeni za monstruozno ubistvo Saše Kulića OSTAJU IZA BRAVE do kraja jula

Osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića (45) iza brave najduže ostaju do 29. jula ove godine.…

3 dana ago

MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli…

3 dana ago

This website uses cookies.