Gračanica

Hifa Oil otvorila dva nova maloprodajna objekta u Gračanici

Vodeći distributer nafte i naftnih derivata u BiH kompanija Hifa Oil danas je svečano otvorila dvije benzinske pumpe u Gračanici. Ovo je ukupno deveta novootvorena po redu benzinska pumpa Hifa Oil, od čega četvrta ove godine, što je povećanje broja maloprodajnih objekata od 80% u odnosu na prošlu godinu.

Hifa Oil prisutna je u segmentu maloprodaje tek od prošle godine. Planirano je da do kraja 2019. broj benzinskih pumpi naraste na 11, što bi ukupno značilo povećanje od 120% u odnosu na 2018. godinu.

„Nudimo vrhunski kvalitet sa servisom kakav se rijetko susreće i na evropskim benzinskim pumpama. Za to su se pobrinuli prije svega besprijekoran odnos cijene i kvaliteta goriva, ali i naš sada već prepoznatljiv brend Euro Oil, kao i brend Taha’s sa konceptom modernog ugostiteljstva. Do prije godinu dana bili smo poznati kao siguran partner u segementu distribucije nafte i naftnih derivate, od sada smo to i u vrlo zahtjevnom segmentu retaila.  Zadovoljni smo postignutim rezultatima. Već sada smo prepoznati kao kompanija koja je i u ovom segmentu poslovanja u stanju ponuditi novu vrijednost“, izjavio je Kenan Ahmetlić izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil.

 

Svi maloprodajni objekti Hifa Oil uređeni su tako da nude vrhunsku uslugu snabdijevanja najkvalitetnijim gorivima, pranja vozila, zatim kupovine u okviru Euro Marketa, kao i odmor i opuštanje uz odličnu kafu, ukusna peciva i druge kulinarske specijalitete brze hrane.

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil posjeduje benzinske pumpe u Sarajevu, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama. Sa ovogodišnjim otvorenjem benzinske pumpe u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva domaća kompanija koje je u ovom segnemtu poslovanja izašla na inostrano tržište.

Izvor: akta.ba

GD

Recent Posts

Željeznice RS uskoro holding s tri kompanije

Završetak restrukturiranja prema programu Svjetske banke očekuje se do kraja godine Izvršni direktor "Željeznica Republike…

14 sati ago

DA LI JE BILO MOGUĆE ODBRANITI DOBOJ? Evo šta su rekli svjedoci odbrane na suđenju Obrenu Petroviću

POPLAVE koje su zadesile Doboj 2014. godine spadaju u red onih koje se dešavaju u…

14 sati ago

Evo koliko će studenti plaćati školarinu na fakultetima u Srpskoj

Vlada Republike Srpske donijela je odluku o visini školarine za redovne studente na studijskim programima…

1 dan ago

Cijena stanova u Srpskoj veća za 24,1 odsto

Prosječna cijena po metru kvadratnom završenog i prodatog stana u prvom kvartalu ove godine u…

1 dan ago

ČUPO GARAGE Doboj: Autolimarske i autolakirerske usluge (FOTO)

Tražite pouzdanu i profesionalnu autolimarsku i autolakirersku radnju u Doboju? ČUPO GARAGE nudi uslugu popravke…

3 dana ago

Ekspertski tiket dana: Saznaj koji su najsigurniji tipovi u Ligi Evrope i Ligi konferencija!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom…

3 dana ago

This website uses cookies.